Ο Αγοραστός, αυτός ο άθλιος πολιτικός που δήλωσε ανεύθυνος για την τραγική καταστροφή του Ιανού το 2000, αυτός ο πολιτικάντης που θέλει να γίνει ισόβιος περιφερειάρχης, χωρίς ίχνος τσίπας και ντροπής βγήκε τώρα και έκανε έκκληση στους δημάρχους να καθαρίσουν τα φρεάτια εν όψη της αναμενόμενης σφοδρής κακοκαιρίας. Έκανε την έκκληση τώρα ενώ θα έπρεπε ο καθαρισμός να είχε γίνει χθες.

Αυτό το πολιτικό τρωκτικό όμως τρία χρόνια μετά την Ιανό μας αφήνει στο έλεος του πιθανού Ιανού ΙΙ αφού ακόμη και τα ξένα site δίνουν πρόβλεψη για τρομακτικό φαινόμενο. Δείτε σε τι κατάσταση είναι τα αποστραγγιστικά της περιοχής, και πιθανών έτσι είναι και αλλού. Οι φωτογραφίες είναι από το κεντρικό αποστραγγιστικό πίσω από την σιδηροδρομική γραμμή το οποίο δέχεται όλον τον όγκο του νερού μιας τεράστιας περιοχής.

Κύριοι Εισαγγελείς της Καρδίτσας και των άλλων πόλεων της Θεσσαλίας είναι φανερό ότι ή πρέπει να παρέμβετε για την σύλληψη αυτού του επικίνδυνου ανθρώπου ή θα πρέπει να ανάψουμε τα καντήλια μας και να πέσουμε γονατιστοί για προσευχή να μας σώσει ο Θεός.

Προηγούμενο άρθροΣτη δίνη της κακοκαιρίας Daniel και η Λαμία – Συγκλονίζει ο απεγκλωβισμός 43χρονου από χείμαρρο (Video & Photos)
Επόμενο άρθροΣύσκεψη των κηφήνων της Περιφέρειας για την κακοκαιρία “DANIEL” – Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα λέει ο Αγοραστός – Ετσι δεν έλεγες ρε κοπρίτη και για τον “Ιανό” και έκανες την Καρδίτσα Βενετία;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ