Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ειρήνη Σαράντη.
Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε η υπουργός Τουρισμού και ξαδέρφη του, Όλγα Κεφαλογιάννη μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Όλγα Κεφαλογιάννη κοινοποίησε μια φωτογραφία των νεονύμφων και έγραψε: «Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».

Μπορεί ο γάμος να πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ωστόσο σύμφωνα με την Secret, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και η Ειρήνη Σαράντη σχεδιάζουν στις 15 Σεπτεμβρίου, ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στα Ανώγεια της Κρήτης, την ιδιαίτερη πατρίδα των Κεφαλογιάννηδων, όπου θα καλέσουν πολλούς συγγενείς, φίλους και, φυσικά, στελέχη της πολιτικής και της κυβέρνησης.

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και η Ειρήνη Σαράντη είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, σε ένα τραπέζι με φίλους. Η γνωριμία τους δεν άργησε να γίνει ένας δυνατός έρωτας, ενώ όσοι τους γνωρίζουν λένε πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, μια και μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα, όπως και την αγάπη τους για τη μουσική και τα ταξίδια.

Ποια είναι η Ειρήνη Σαράντη;

Η σύζυγος του νέου υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, µετά την αποφοίτησή της από το Κολέγιο Αθηνών, σπούδασε ∆ιεθνείς Σχέσεις στο φηµισµένο Πανεπιστήµιο Brown, ενώ στη συνέχεια συνέχισε τις µεταπτυχιακές σπουδές της, παίρνοντας MBA από το Harvard Business School.

Η καταξιωµένη Marketing Communications Manager τα τελευταία επτά χρόνια εργάζεται στην IYC (The International Yacht Company), ως Chief Digital Officer, ενώ στην πλούσια επαγγελµατική της διαδροµή σε πολυεθνικές εταιρείες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα έχει περάσει από τη Neutrogena U.S. και την Johnson & Johnson Hellas.

Ο υφυπουργός Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, συµµετέχει για δεύτερη φορά σε κυβερνητικό σχήµα, καθώς στην πρώτη σύνθεση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, το 2019, είχε αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργείου Υποδοµών και Μεταφορών. Σπούδασε στη Νοµική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών και στη συνέχεια πραγµατοποίησε µεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική και τις ∆ιεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήµιο Columbia της Νέας Υόρκης.

Μετά τις µεταπτυχιακές του σπουδές συνέχισε την επιµόρφωσή του στη Νοµική Σχολή του Πανεπιστηµίου του Harvard, αποκτώντας ειδίκευση στην τεχνική της διαπραγµάτευσης για δικηγόρους, και σε ηλικία 30 ετών εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής µε την κεντροδεξιά παράταξη.

Προηγούμενο άρθροΔιάσκεψη για τα ακραία φαινόμενα καλεί ο Κικίλιας – Ετοιμάστε τις βάρκες
Επόμενο άρθροΟι Έλληνες λένε όχι στις ταυτότητες – Πάνω από 3.000 φώναξαν κατά της Νέας Τάξης (βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ