Μυστήριο παραμένει για τις αστυνομικές αρχές των Σερρών η εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας ενώ η αγωνία των δικών της ανθρώπων να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Οι γονείς της 18χρονης μιλούν στο epilogestv και κάνουν έκκληση στην κοπέλα να επικοινωνήσει μαζί τους ή όποιον άλλο μπορεί ενδεχομένως να την έχει δει.

Η μητέρα της παρακαλεί την νεαρή κοπέλα αν τους ακούει να επικοινωνήσει μαζί τους και παράλληλα στέλνει μήνυμα και στον άντρα που φέρεται να επιβιβάστηκε μαζί της στο ταξί από το χωριό για το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

«Ήμασταν μέσα και τρώγαμε κι έφυγε… Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε» λέει η μητέρα της, εμφανώς καταβεβλημένη από την αγωνία.

Όσον αφορά στον άνδρα που φέρεται να είναι ή να έφυγε μαζί της από το χωριό, η μητέρα της αγνοούμενης τον παρακαλεί «ως μεγαλύτερος να την πείσει να δώσει ένα σημείο ζωής».

«Μόνο η επιστροφή της μας ενδιαφέρει, τίποτα περαιτέρω» καταλήγει η μητέρα της 18χρονης. Η Πετρούλα Παλάζη αγνοείται από τις 29 Αυγούστου και για την εξαφάνισή της έχει εκδοθεί και missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σε βίντεο που εξασφάλισε  εκπομπή του Mega φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού στις Σέρρες, όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά της η 18χρονη Πετρούλα. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ήταν το ταξί που επιβιβάστηκε η αγνοούμενη και ο τελικός προορισμός του ήταν τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Όπως είπε ο ταξιτζής, τα άτομα που επιβιβάστηκαν ήταν δύο, ένας άνδρας και ένα ακόμη άτρομο, το οποίο όπως είπε δεν κατάλαβε εάν ήταν γυναίκα ή άνδρας, καθώς φορούσε κουκούλα.

Προηγούμενο άρθροΕτοιμάζεται για πόλεμο η Ρωσία με ΗΠΑ και ΝΑΤΟ
Επόμενο άρθροΗ Κίνα πετά εκτός την Γαλλία από την επιρροή στη Δυτική Αφρική

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ