Οι αυτοδιοικητικές εκλογές στην Καρδίτσα πλησιάζουν αφού απομένουν ακόμη περίπου 40 μέρες.

Οι συνδυασμοί έχουν κλείσει τα ψηφοδέλτια τους και έχουν ανακοινώσει τα ονόματα τα οποία θα ριχτούν στη μάχη της ψήφου.

Μεγάλη εντύπωση προκαλούν οι υποψήφιοι που έχουν εισχωρήσει στον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Βασίλη Τσιάκου. Αρκετοί Καρδιτσιώτες υποστηρίζουν ότι δεν έχουν το ηθικό βάρος και την έξωθεν καλή μαρτυρία ώστε να μπορέσει κάποιος να τους εμπιστευτεί.

Επίσης μεγάλη εντύπωση προκαλεί ότι μέσα στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν ονόματα που ενώ πριν μικρό χρονικό διάστημα κατηγορούσαν με τις χειρότερες εκφράσεις τον δήμαρχο αυτή τη στιγμή δηλώνουν την πλήρη στήριξη στο πρόσωπό του.

Εμείς θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ένα συγκεκριμένο όνομα αυτό του κυρίου Ιωάννη Κολοβού.

Ο κύριος Κολοβός πολιτικά είναι αδιάφορος παρόλα αυτά θα ασχοληθούμε με το όνομά του γιατί ήταν ένας από τους σφοδρούς πολέμιους του Βασίλη Τσιάκου ανεβάζοντας καθημερινά άρθρα σε τοπικές εφημερίδες, ΜΜΕ και social media κατηγορώντας τον για ανεπάρκεια και ρίχνοντας του ευθύνες για την διάλυση της Καρδίτσας.

Και πάλι δεν θα μπαίναμε στον κόπο να αναφερθούμε αν δεν είχε στείλει στη δικιά μας τη σελίδα δεκάδες email με τα οποία έριχνε ευθύνες για την κατάντια της πόλης στον δήμαρχο και το επιτελείο του.

Αυτή τη στιγμή χωρίς ντροπή δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής του και μάλιστα ζητάει την ψήφο του κόσμου της Καρδίτσας.

Επειδή έχουμε μάθει να μιλάμε με στοιχεία και όχι με λόγια του αέρα παρακάτω σας παραθέτουμε τα άρθρα του κυρίου Κολοβού πού είχε περάσει το δήμαρχο γενιές 14 καθώς και τα e-mail που μας έστειλε και ζητούσε δημοσίευση τους:

https://ioannis-kolovos.webnode.gr/anaskopisi-sta-arthra-moy-2021/

https://mouzakinews.gr/telika-i-vomva-eskase-kai-epnixe-tin-ka/

https://karditsastakra.com/2022/07/06/ιωάννης-κολοβός-ερωτήματα-και-προτάσ/

Προηγούμενο άρθρο“Πάγωσε” όλη η Λαμία! Νεκρός από ανακοπή καρδιάς 49χρονος Αντιπλοίαρχος – Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας αναφέρουν οι συγγενείς του
Επόμενο άρθροΟ Κώστας Γκαβογιάννης ξεφτιλίζει τον Βασίλη Τσιάκο για τα έργα στην οδό Φαναρίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ