Αντί πολιτικής απολογίας για το φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ με το «σεργιάνι» των Κροατών ακροδεξιών χούλιγκαν, ο Γιάννης Οικονόμου συνέστησε εμμέσως πλην σαφώς στην αντιπολίτευση να μην είναι αφαιρετική αναφορικά με τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

«Δεν έχουν μόνο την όψη της δολοφονίας του φιλάθλου της ΑΕΚ» απάντησε -μεταξύ άλλων- για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ο Γιάννης Οικονόμου επισήμανε τις συλλήψεις και τη συλλογή στοιχείων τη στιγμή που έχει διαπιστωθεί ότι η γέφυρα που δολοφονήθηκε ο φίλαθλος της Ένωσης δεν αποκλείστηκε, όπως θα έπρεπε ως τόπος εγκλήματος, με αποτέλεσμα να καθαριστεί με πιεστικά πριν το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ βρεθεί στο σημείο.

Μάλιστα, ο υπουργός μίλησε για «τιτάνια προσπάθεια από τη δικαιοσύνη και την ΕΛ.ΑΣ», θέλοντας πιθανώς να λειάνει τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσαν στο εσωτερικό της Αστυνομίας οι οριζόντιες μετακινήσεις στελεχών.

Εξέθεσε Τασούλα

Εν συνεχεία, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση της Έλενας Ακρίτα, ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε «τραγικό και απαράδεκτο» το γεγονός ότι ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Παράσχος Παπαδάκης, προχώρησε σε αναρτήσεις ρατσιστικού μίσους και για τις οποίες ο Σωκράτης Φάμελλος ζήτησε την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

«Θα είμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους φασιστικές πρακτικές» πρόσθεσε, εκθέτοντας με τον τρόπο αυτόν τον Κωνσταντίνο Τασούλα, ο οποίος δεν έχει πράξει τα δέοντα μετά τη σχετική επιστολή του μεταβατικού προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Προηγούμενο άρθροΚαταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο αντικαρκινικό Μεταξά την υποχρηματοδότηση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Κινδυνεύουν καθημερινά εκατοντάδες καρκινοπαθείς
Επόμενο άρθροΠρώτος ξανά ο Μίλτος Τεντόγλου στο Diamond League της Ζυρίχης – Δοξάζει την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ