Ακόμα μία βίαιη ενέργεια της αστυνομίας σημειώνεται στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, καθώς ισχυρή αστυνομική δύναμη επιτίθεται σε φοιτητές. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας αστυνομικός χτύπησε και τραυμάτισε μία φοιτήτρια, ενώ η νεαρή μετέβαινε προς τη σχολή της για να δώσει μάθημα στα πλαίσια της εξεταστικής.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες η αστυνομία έχει πιάσει και θέσει υπό κράτηση πολλούς φοιτητές και φοιτήτριες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει πραγματοποιήσει 26 προσαγωγές φοιτητών και περαστικών.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί η αστυνομία εκκένωσε το «αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Πολυτεχνείου», δηλαδή έναν κατειλημμένο χώρο εντός του πανεπιστημίου. Φοιτητές και φοιτήτριες αντέδρασαν και στη συνέχεια η αστυνομία μπήκε στο Πολυτεχνείο στου Ζωγράφου με ακόμα μεγαλύτερες δυνάμεις και κατέστειλε το φοιτητικό κίνημα.

«Μας περικύκλωσαν την ώρα που ήμασταν συγκεντρωμένες στην κεντρική πλατεία. Ουσιαστικά αυτό που έγινε είναι ότι έπεσαν πάνω μας με τα μηχανάκια και ξεκίνησαν να δέρνουν κόσμο.» δήλωσε φοιτήτρια, τα στοιχεία της οποία είναι στη διάθεση του μέσου.

«Πέσανε πάνω στη συμφοιτήτριά μας και την πατήσανε με το μηχανάκι. Άνοιξε το κεφάλι της και έχει έρθει ασθενοφόρο στο ΕΜΠ για να την παραλάβει. Ευτυχώς περπατάει, αλλά έχει ανοιγμένο κεφάλι», σημείωσε επίσης η φοιτήτρια που μας παραχώρησε δηλώσεις.

Προηγούμενο άρθροΑνίκανοι για το οτιδήποτε ο Τσιάκος και η παρέα του – Πλημμύρισαν νερά οι καφετέριες δίπλα στο συντριβάνι – Ούτε αυτό δεν κατάφεραν να φτιάξουν μετά από τρία χρόνια
Επόμενο άρθροΠρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Κασιδιάρη – Αντί να κοιτάξουν που έπιασαν πάτο και που προωθούν έναν πισωγλέντη για αρχηγό ασχολούνται με τους πατριώτες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ