Βόμβα έριξε ο μαχητικός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σχετικά με το νομοσχέδιο που πέρασε η συμμορία του Μητσοτάκη στη Βουλή για την αντικατάσταση της κλασικής ταυτότητας με ψηφιακή.

Όπως αναφέρει κανένας πολίτης δεν θα πρέπει να την πάρει γιατί το νομοσχέδιο περιλαμβάνει εδάφιο που νομιμοποιεί την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων κάτι το οποίο δεν επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

“Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα αρνηθεί την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας λόγω του …σατανικού 666. Θα την αρνηθεί μόνον εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν πάρει πίσω την αλλαγή της αρχικής υπουργικής απόφασης περί έκδοσης νέων ταυτοτήτων.Πρόκειται για ένα πονηρό εδάφιο βάσει του οποίου θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται εν καιρώ στοιχεία για τις υπηρεσίες ψηφιακής διακυβέρνησης. Κάτι που δεν απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, εξυπηρετεί όμως τα άθλια σχέδια όποιου συνέλαβε μια τέτοια ιδέα για να παραβιάζει ανά πάσα στιγμή την ιδιωτικότητα των πολιτών. Σωστά κ. Μητσοτάκη; Ή έχετε χάσει τον έλεγχο ή βαδίζετε βάσει σχεδίου. Δεν θα περάσει  να είσαστε σίγουρος. Θα ενημερωθούν κι οι πέτρες και θα σας πάρουν με τις πέτρες.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ