Η εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη έδωσε νέα πνοή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, που είχαν βαλτώσει. Έχουν δημιουργήσει όμως και πολλά ερωτηματικά από τις «μεγαλοστομίες» του ιδίου για δήθεν παραδικαστικό κύκλωμα που κυνήγησε την οικογένεια του και για το τι έγινε εφοπλιστής με δικά του χρήματα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για το περιβόητο «παραδικαστικό» που ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε την οικογένεια του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του edolio5 ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος, βρέθηκε σε δικαστικές «περιπέτειες» ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CASCO ΑΒΕΕ. Η εταιρεία είχε αντικείμενο εργασιών την παραγωγή και εμπορία ναυτιλιακών χρωμάτων και επιχρισμάτων, αλλά τελικά φαλίρισε. Το edolio5 αποκαλύπτει το πως και το γιατί κάνοντας «βουτιά» στην δικογραφία.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι και λίγοι εκείνοι οι οποίοι έχουν βάλει στο μικροσκόπιο και την υποτροφία Ανδρέα Δρακόπουλου που του επέτρεψε να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Όπως σημειώνουν η μητέρα του, οδοντίατρος στο επάγγελμα, έχει κάνει καριέρα ως καθηγήτρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συγκεκριμένα, τo 2006, όταν εκείνος φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια η μητέρα του Ευαγγελία Κασσελάκη, είχε ήδη ενταχθεί στο εκπαιδευτικό δυναμικό του ίδιου Πανεπιστημίου.

Δείτε στο παρακάτω δημοσίευμα όλες τις δικαστικές περιπέτειες του εφοπλιστή που θέλει να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας και δικαιολογεί την συμφωνία των Πρεσπών

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Παπαχρήστος: “Ο Καραγιώργης έδωσε εντολή στον μπράβο του να με πυροβολήσει”
Επόμενο άρθροΝεκρή από ανακοπή καρδιάς ηλικιωμένη που περίμενε να επιβιβαστεί σε πλοίο στη Σάμο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ