Όπως τόνισε στη συνέχεια, το ερπυστριοφόρο που πήγε στον Έβρο είναι ελληνικής κατασκευής. «Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε φτιάξει 20-30 τέτοια, πρέπει να έχουμε μόνο ένα;» διερωτήθηκε.
Στη συνέχεια μίλησε για τις ανεμογεννήτριες και τόνισε ότι «22 ημέρες πριν τη φωτιά δόθηκαν άδειες για τη Θράκη. Στην Πάρνηθα το ίδιο, στην Εύβοια, στη Ρόδο… όλα αυτά είναι συμπτώσεις;»
«Η κλιματική κρίση, δεν ευθύνεται για τις πυρκαγιές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η πρόληψη» ανέφερε καθώς επέκρινε την έλλειψη προληπτικών μέτρων.
Όσον αφορά τους πολίτες που έχουν αναγκαστεί να συλλάβουν παράνομους μετανάστες στον Έβρο είπε ότι «οι άνθρωποι αυτοί υπερασπίζονται το σπίτι τους. Θα έπρεπε να έχουμε θωρακίσει τον Έβρο, να μην περνάει κουνούπι. Αν γίνει κάτι, οι ακρίτες του Έβρου είναι οι πρώτοι άνθρωποι που θα πέσουν για την πατρίδα».

«Δεν είναι αυτοδικία να συλλαμβάνουν κάποιον που παρανομεί… Είμαι ο τελευταίος που θα εμπιστευτεί μια δικαιοσύνη που διορίζεται» είπε ακόμη και πρόσθεσε, «αν βιάσει κάποιος ή πειράξει έναν αδύναμο, εγώ ο ίδιος θα τον συλλάβω».

Όσον αφορά τις νέες ταυτότητες, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε πως πρόκειται για μία απευθείας ανάθεση. «Ακόμα υπάρχει απόφαση του ΣτΕ, που κρίνει παράνομα τα στοιχεία προσωπικών δεδομένων στις νέες ταυτότητες. Θα παλέψω για να μην βγάλω ταυτότητα».
Όπως τόνισε, η θέση της Ελληνικής Λύσης για το ζήτημα είναι να τεθεί σε δημοψήφισμα.

Προηγούμενο άρθροΣπύρος Ανδριώτης: “Ας ενωθούμε για τελευταία φορά κατά των ταυτοτήτων”
Επόμενο άρθροQatargate: Πάνω από 280.000 ευρώ βρέθηκαν στο σπίτι του γιου της ευρωβουλευτή Μαρί Αρενά – Βρωμιά και σαπίλα στην δήθεν ΕΕ των κρατών

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ