Η CVC, το αγαπημένο fund της οικογένειας Μητσοτάκη.
Εβρισκε διαρκώς ανοιχτούς όλους τους δρόμους, είχε όλες τις διευκολύνσεις από τον Μητσοτάκη και αγόρασε:
Υγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta Inter Clinic, Vivartia, Δωδώνη, Skroutz, e-travel, D Marinas Hellas, Εθνική Ασφαλιστική και το 10% της ΔΕΗ.

Μετά, προσέλαβε ως στέλεχος την 24χρονη τότε κόρη του Κυριακου Μητσοτάκη.

Τώρα, σχεδιάζει να ιδρύσει Ιδιωτική Σχολή Ιατρικής στην Ελλάδα και θα εκπαιδεύει τους φοιτητές της στα νοσοκομεία που έχει ήδη αγοράσει – διπλό το κέρδος.

Τον Σεπτέμβρη, θα φροντίσει για αυτό ο Μητσοτάκης ανοίγοντας πάλι τον δρόμο και νομοθετώντας για το Πρώτο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Ιατρικής στην Ελλάδα που θα στεγαστεί στο Ελληνικό, αλλοτριώνοντας ουσιαστικά το Σύνταγμα της χώρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή», οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη σύσταση κοινοπραξίας, με αντικείμενο την προοπτική λειτουργίας πανεπιστημιακού τμήματος ιατρικής σχολής. Σε πρώτη φάση, το τμήμα θα λειτουργήσει σε εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Προηγούμενο άρθροΑνάσταση! Εμφανίστηκε ο Σαρηγιάννης! Προειδοποιεί για τις περιοχές που έχουν καεί ο καζανοκέφαλος τρομοκράτης του κορονοϊού
Επόμενο άρθροΕλλάδα 2023 – Δέκατη ημέρα που καίγεται ο Έβρος – Ούτε μία παραίτηση από την κυβέρνηση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ