«Και στα βουνά θα θέλετε ταυτότητα για να πάρετε ξύλα και σπίρτα»

Αρκετοί είναι οι πολίτες που διαμαρτύρονται για τις νέες ψηφιακές ταυτότητες, ενώ τα τελευταία 24ωρα έχουν σχηματιστεί ουρές έξω από τα Αστυνομικά Τμήματα, καθώς αρκετοί πολίτες θέλουν να βγάλουν νέες ταυτότητες.

Στο πλαίσιο αυτό δημοσιογράφοι του Alpha μαζί με τον καλεσμένο τους αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα, αντιπαρατέθηκαν με δύο πολίτες που αρνούνται να πάρουν τις νέες ταυτότητες.
«Για να τελειώνουμε αυτό, αν δεν γίνει δημοψήφισμα, μέχρι το 2026 όλες οι ταυτότητες θα έχουν γίνει ψηφιακές. Τελεία και παύλα. Όποιος Έλλην πολίτης εναρμονιστεί με αυτό θα έχει ταυτότητα. Όποιος δεν εναρμονιστεί δεν θα έχει ταυτότητα στα χέρια του».

«Θα πάμε στα βουνά, αν έχει μείνει κανένα βουνό. Δεν είναι και τόσο δημοκρατικό να λέτε “τελεία και παύλα”», αποκρίθηκε ένας εκ των πολιτών, με τον αστυνομικό αναλυτή να του απαντάει αμέσως:

«Και στα βουνά θα θέλετε ταυτότητα για να πάρετε ξύλα και σπίρτα. Είναι θέμα Ευρώπης και ήδη έχουμε καθυστερήσει».

Όταν η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και ο πολίτης είπε ότι «δεν εμπιστευόμαστε καμία κυβέρνηση», τον λόγο πήρε ξαφνικά ο παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής λέγοντας:

«Όταν τα λέτε αυτά με αφιονίζετε».

Προηγούμενο άρθροΔεν άφησαν τίποτα όρθιο! Έκαψαν τον Έβρο για να περάσουν τα φορτηγά με τις ανεμογεννήτριες
Επόμενο άρθροΚαταδικάζει το Συμβούλιο της Ευρώπης την επίθεση στον Κώστα Βαξεβάνη – Ούτε λέξη από τη Νέα Δημοκρατία που ζητούσε καταδίκη για την επίθεση στον Πλεύρη

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άρα μέσα στο αλαζονικό του παραλήρημα παραδέχθηκε πως αυτή η κάρτα δεν είναι απλά μία ταυτότητα, αλλά μέσο ελέγχου.Από πότε δείχνουμε ταυτότητα για να αγοράσουμε σπίρτα;;;

  2. Aξιοθέατο πράγματι η ομιλούσα κουράδα με ματομπούκαλο και μούσι…σε χρώμα γκρενά…Τώρα για το κατά πόσο ΟΛΟΙ ΑΡΓΑ η ΓΛΗΓΟΡΑ θα πάρουμε τα στυλιζαρισμένα σε ταυτότητες κωλόχαρτα που προωθούν τα δουλικά της ντπ,σαν και δαύτον,θα το δούμε.Τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος άλλωστε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ