Τοποθέτηση έκανε στη σελίδα μας ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας σχετικά με τα αδέσποτα της πόλης και το σκάνδαλο, που βγήκε στην επιφάνεια το οποίο δυστυχώς το ανέδειξε μόνο το Karditsastakra ενώ θα έπρεπε να ήταν πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα του νομού, με το καταφύγιο – κολαστήριο στο Αρτεσιανό Καρδίτσας πού δημιούργησε και πέταξε μέσα σαν τσουβάλια ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος.

Ο κύριος Κώστας Γκαβογιάννης τόνισε ότι προτεραιότητα του συνδυασμού “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ” από την επόμενη μέρα εκλογής τους θα είναι να δημιουργήσουν ένα καταφύγιο αληθινό παράδεισο για τα αδέσποτα ζωάκια της πόλης στο οποίο θα φιλοξενούνται για όσο διάστημα χρειαστεί έχοντας μία αξιοπρεπή διαμονή με καθαριότητα, ποιοτικό φαγητό και κτηνιάτρους που θα ελέγχουν συνεχώς την υγεία τους καθώς και υπαλλήλους που θα μεριμνούν να μην τους λείπει στην κυριολεξία τίποτα.

Όπως ανέφερε είναι τραγικό αυτές οι ψυχές να μην μπορούν να έχουν ένα δικό τους χώρο με τις κατάλληλες συνθήκες υγιεινής στον οποίο θα μπορούν να παίζουν και να μπορεί οποιοσδήποτε ανά πάσα στιγμή να τα βλέπει και αν θέλει να υιοθετήσει κάποιο.

Κλείνοντας ο κ. Γκαβογιάννης μας ανέφερε ότι στο σπίτι του σιτίζονται πολλά αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια της γειτονιάς στα οποία παρέχει ο ίδιος φαγητό και νερό και δηλώνει ευαισθητοποιημένος για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Προηγούμενο άρθροΣτη Νέα Υόρκη θα συναντηθούν Μητσοτάκης – Ερντογάν – Εκεί θα παιχτεί η πράξη της προδοσίας για την πώληση του Αιγαίου
Επόμενο άρθροΟι ΗΠΑ εξαφανίζουν την Ουκρανία με σκοπό να πετύχουν το σχέδιο τους – Χιλιάδες νεκροί στο όνομα του Μπάιντεν και της Νέας Τάξης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ