Έγινε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ σήμερα, όπως είχε ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση του κόμματος:
Μετά τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», το απόγευμα της Δευτέρας 28 Αυγούστου 2023, αποφασίστηκε ομόφωνα από τον Πρόεδρο της Κ.Ο., Βασίλειο Στίγκα, και τους έντεκα παριστάμενους βουλευτές μας η συνεδρίαση να συνεχιστεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 στις 5 το απόγευμα.
Μετά την ολοκλήρωση της επόμενης συνεδρίασης θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες οι 11 βουλευτές ζήτησαν συνέδριο του κόμματος, κάτι απόλυτα λογικό για κοινοβουλευτικό κόμμα. Ο Βασίλης Στίγκας το αρνήθηκε, με επιθετικό μάλιστα τρόπο. Την Τετάρτη θα αποφασιστεί τι θα γίνει στο μέλλον με το συγκεκριμένο κόμμα.
«Ο κ. Στίγκας δεν μπορεί να δεχθεί ότι με 35 μέλη όχι βουλή δεν βλέπεις, αλλά ούτε συνάντηση σε καφενείο», μας τονίζει η πηγή μας.

Όπως όλα δείχνουν η ρήξη είναι μονόδρομος για το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.

Εάν δεν υπάρξει ανακωχή δεν αποκλείεται την Τετάρτη το βράδυ να έχουμε μέχρι και 11 ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών, σε μια πρωτοφανή για το κοινοβούλιο διαδικασία και έναν πρόεδρο κόμματος χωρίς βουλευτές, που θα χάσει και αυτός όλα του τα προνόμια.

Προηγούμενο άρθροΔείτε τι έχουν κάνει τα καθάρματα! Γυναίκα λιποθύμησε στην ουρά για τις ταυτότητες στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου
Επόμενο άρθροΑπογοητευτική η εικόνα στην παρουσίαση του συνδυασμού του Βασίλη Τσιάκου στο Παυσίλιπο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ