Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών που περιμένουν ώρες έξω από τα αστυνομικά τμήματα για τις νέες ταυτότητες.

Στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου καταγράφεται το αδιαχώρητο έξω από το αστυνομικό τμήμα με ανθρώπους που θέλουν να αποφύγουν τις νέες ταυτότητες με ψηφιακή μορφή.

Μία γυναίκα που περίμενε σήμερα από νωρίς στην ουρά έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε μπροστά στα μάτια των υπολοίπων. Αμέσως αστυνομικοί που ήταν παρόντες την έβαλαν σε ένα σκιερό μέρος και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δεν ήθελε να χάσει… τη σειρά της
Οι διασώστες αφού πήγαν στο σημείο της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, η γυναίκα όταν συνήλθε πλήρως αρνήθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να μην χάσει τη θέση στην ουρά προκειμένου να βγάλει την ταυτότητά της.

Πολλοί είναι εκείνοι που θέλοντας να ανανεώσουν τις παλιού τύπου ταυτότητές τους κοιμούνται μέχρι και στα αυτοκίνητα για να προλάβουν να πάρουν θέση στις ουρές που σχηματίζονται από πολύ νωρίς το πρωί έξω από τα αστυνομικά τμήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου καθημερινά μπορούν να εξυπηρετηθούν 50 περίπου πολίτες.

Προηγούμενο άρθρο“Μπλάκουτ” στα αεροδρόμια της Αγγλίας και της Ιταλίας – Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες
Επόμενο άρθρο“Εγώ κάνω το κουμάντο” – Ανυποχώρητος ο Στίγκας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σπαρτιατών – Πάμε για οριστική ρήξη;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ