Μικρότερη του αναμενόμενου ήταν η προσέλευση του κόσμου στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του νυν δημάρχου Βασίλη Τσιάκου στον εξωτερικό χώρο του αναψυκτηρίου στο Παυσίλυπο.

Με στημένη μία γιγαντοοθόνη για να προβάλλεται ο κάθε ομιλητής θέλησε ο δήμαρχος Καρδίτσας να προβάλει στους πολίτες μία παραποιημένη εικόνα η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μίλησε για ανάπτυξη όταν τα περισσότερα καταστήματα έχουν βάλει λουκέτα, μίλησε για έργα όταν βλέπουμε στην καθημερινότητα τι έχει συμβεί στην κεντρική πλατεία, στους δρόμους, στα πεζοδρόμια, στους πεζόδρομους και σε όλες τις γειτονιές της πόλης που οι καταγγελίες στη σελίδα μας έρχονται κατά δεκάδες, μίλησε για έργα στα χωριά που καθημερινά οι κάτοικοι ανεβάζουν ποσταρίσματα στο Facebook με την εγκατάλειψη που υπάρχει, τους χαλασμένους δρόμους, τις διαλυμένες παιδικές χαρές και τα χορτάρια που κοντεύουν να φτάσουν στο ύψος των δέντρων, αλλά στο τέλος παραδέχτηκε ότι έχει κάνει και λάθη που όπως είπε τα αναγνώρισε.

Αναφέρθηκε στον Ιανό και στην ταχύτητα που κινήθηκε ο Κώστας Τσιάρας για να εξασφαλίσει χρήματα για τους πληγέντες καθώς και τον Γολγοθά που είχε να ανέβει η δημοτική αρχή σχετικά με αυτό το θέμα, αλλά δεν μας είπε ποιος ευθύνεται για τον Ιανό και ποιος άφησε τα νερά το μοιραίο βράδυ να μετατρέψουν σε Βενετία την πόλη της Καρδίτσας προκαλώντας σοκ και ψυχολογικά προβλήματα σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

Ποιος δεν τα έριξε προς τα χωράφια και τα έριξε από την ανικανότητα του μέσα σε μία κατοικημένη περιοχή…

Εμείς επειδή καταγράφουμε συνεχώς το ρεπορτάζ δεν θυμόμαστε να έχει παραδεχτεί κανένα λάθος ο δήμαρχος Καρδίτσας αντιθέτως τις περισσότερες φορές παίζει με τη νοημοσύνη των κατοίκων κάνοντας το ασπρό μαύρο βγάζοντας τρελούς όλους αυτούς που βλέπουν τα αυτονόητα.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή η προέλευση δεν ήταν αυτή που ανέμενε ο κύριος Τσιάκος αφού αν συνυπολογίσουμε ότι ήρθαν όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τους ψηφοφόρους, αν συνυπολογίσουμε ότι ήρθαν όλοι οι άνθρωποι της περιφέρειας μαζί με δικά τους άτομα, αν συνυπολογίσουμε τους υποψήφιους με τις οικογένειές τους και τους συγγενείς και τους φίλους τα κενά καθίσματα και οι περίσσιες πλαστικές καρέκλες είναι αδικαιολόγητες.

Προηγούμενο άρθρο“Εγώ κάνω το κουμάντο” – Ανυποχώρητος ο Στίγκας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σπαρτιατών – Πάμε για οριστική ρήξη;
Επόμενο άρθροΣε πανικό τα παπαδαριά! Μητροπολίτης Μεσσηνίας: “Κάνουν όπως στον εμβολιασμό – Είναι ευκολόπιστοι και φοβικοί όσοι αντιστέκονται στις ταυτότητες”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ