Η φωτιά που συνεχίζει το καταστροφικό πέρασμά της για έκτη ημέρα στον Έβρο, αφήνει πίσω της στάχτες και αποκαΐδια. Πολλές περιουσίες και παρθένα δάση παραδόθηκαν στις φλόγες. Με ένα σπαρακτικό βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ένας μελισσοκόμος στην Κίρκη Έβρου, ξεσπώντας σε λυγμούς, δείχνει ότι απέμεινε από τα μελίσσια του.

«Μόνο λαμαρίνες. Δεν έμεινε τίποτα. Μόνο τα καπάκια. Λαμαρίνες» αναφέρει και ξεσπά σε κλάματα για την χαμένη του περιουσία και τα αγαπημένα του «κοριτσάκια» όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του. «Αυτά εδώ έμειναν και πετάνε» ακούγεται να λέει στην συνέχεια, δείχνοντας τα δύο μοναδικά μελίσσια που άντεξαν στο πέρασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς.

«Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκά ο ποιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε. Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνούσατε τα φτεράκια σας για για να γλιτώσετε από τον καπνό και της φλόγες τη Βασίλισσα σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά το θάνατο σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε. Όσο μελισσακια και να φτιάξω πάντα για εσας θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα κοριτσάκια μου» σημειώνει στην ανάρτηση του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ