Καλύφθηκε ο ουρανός της Καρδίτσας από νέφος καπνού το οποίο προέρχεται από την Αλεξανδρούπολη και το νομό Έβρου που πλέον έχουν γίνει όλα στάχτη και μπούρμπερη.

Ένα πρωτοφανές φαινόμενο αφού ο Καρδιτσιώτικος ουρανός έχει σκοτεινιάσει και σε πολλές καταγγελίες που δεχτήκαμε ο κόσμος δεν μπορεί να κυκλοφορήσει από αναπνευστικά προβλήματα καθώς και από τσούξιμο στα μάτια.

Δυστυχώς η Ελλάδα έχει γίνει στάχτη και αποκαΐδια από ένα ημίτρελό πρωθυπουργό ο οποίος από ότι όλα δείχνουν με αυτά που κάνει βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση.

Καταδικάζει την Ελλάδα αυτός αλλά και όσοι τον ψήφισαν αποκλειστικά και μόνο για να βολευτούν τα παιδιά τους ή για να κάνουνε εξυπηρετήσεις στην οικογένειές τους.

Είναι πραγματικά κρίμα ενώ γνώριζαν τι πρεσβεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία πήγαν με ελαφρά την καρδία και ψήφισαν αυτούς τους ανθρώπους.

Προηγούμενο άρθροΕξαθλιώνει τον κόσμο της Καρδίτσας με κλήσεις ο Βασίλης Τσιάκος – Δεκάδες καταγγελίες στη σελίδα μας
Επόμενο άρθροΕκατοντάδες κόσμου στο αστυνομικό τμήμα Καρδίτσας για ανανέωση ταυτοτήτων – Απίστευτη ταλαιπωρία για μερικά κομματόσκυλα που ψήφισαν τον ημίτρελο Μητσοτάκη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ