Δεκάδες μηνύματα έχει δεχτεί η σελίδα μας από το πρωί.

οι πολίτες της Καρδίτσας καταγγέλλουν τον δήμαρχο Βασίλη Τσιάκο και την Δημοτική Αστυνομία της Καρδίτσας για τις κλήσεις που έχει μοιράσει σε όλη την πόλη.

Όπως αναφέρουν σε πολλές περιπτώσεις δεν υπήρξε καμία παρανομία εκ μέρους τους και όμως βρήκαν το κόκκινο χαρτάκι πάνω στους υαλοκαθαριστήρες.

Σε μία εποχή που ο κόσμος αδυνατεί να ψωνίσει ακόμη και τα βασικά κάθε μήνα από το σουπερμάρκετ από την ακρίβεια που έχει φέρει η Νέα Δημοκρατία στη χώρα με το παραμύθι του πολέμου ο δήμαρχος επιλέγει να εξαθλιώνει καθημερινά τους πολίτες με συνεχόμενες κλήσεις.

Όπως μας δήλωσαν κάτοικοι της Καρδίτσας με τους οποίους συνομιλήσαμε το πρωί περιμένουν τις εκλογές του Οκτωβρίου να δώσουν απάντηση για όλα αυτά που έχουνε γίνει τέσσερα χρόνια.

Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά στο Μορφοβούνι Καρδίτσας – Ερωτήματα στην αστυνομία για το μέρος και την ώρα – Μάλλον η κλιματική αλλαγή θα φταίει (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΚαλύφθηκε από νέφος καπνού ο Καρδιτσιώτικος ουρανός – Αναπνευστικά προβλήματα και τσούξιμο στα μάτια μας καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Καρδίτσας – Τα έκαψαν όλα οι κοπρίτες της Νέας Δημοκρατίας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ