Ενώ η πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη μαίνεται αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά ότι εκτός από τις ελλείψεις σε πυροσβεστικά μέσα και πυροσβέστες, που ως γνωστόν δεν αρκούν για να καλύψουν ούτε το κουτσουρεμένο μετα-μνημονιακό οργανόγραμμα, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την πρόληψη.

Ετσι σύμφωνα με ρεπορτάζ του 902.gr στη μάχη με τις φλόγες στην περιοχή Αγνάντια, διαπιστώθηκε πως αρκετοί πυροσβεστικοί κρουνοί που βρίσκονταν κοντά στα σημεία της φωτιάς, δεν λειτουργούσαν με αποτέλεσμα τα πυροσβεστικά οχήματα να αναγκάζονται να κάνουν μεγαλύτερες αποστάσεις ώστε να γεμίσουν τις δεξαμενές τους και να χάνεται έτσι πολύτιμος χρόνος.

Υπενθυμίζεται ότι πυροσβεστικούς κρουνούς χωρίς νερό, έχουμε ξαναδεί σε προηγούμενες πυρκαγιές φέτος το καλοκαίρι. Είναι γνωστό ότι πρέπει να ελέγχονται κάθε χρόνο στην αρχή της αντιπυρικής περιόδου.

Προηγούμενο άρθροΣυγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροσβέστες οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης αφού ο Μητσοτάκης τους έχει αφήσει στο έλεος του Θεού
Επόμενο άρθροΚάνει μπάνιο στην Πάτμο ο αποτυχημένος μπασκετμπολίστας Κικίλιας την ώρα που καίγεται το “πελεκούδι” – Δεν αποτελεί αυτό αδίκημα εσχάτης προδοσίας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ