Οι πρώτοι μήνες λειτουργίας, μεταβατικής μάλιστα, της μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στην Καλλιρρόη, έφταναν για να προκαλέσουν την αναζωπύρωση των αντιδράσεων, αφού ήδη, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, κατά διαστήματα απλώνεται αφόρητη δυσοσμία, υποβαθμίζεται γενικότερα ο τόπος, πλήττονται η οικονομία και οι περιουσίες των κατοίκων. Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία στον κόμβο της Εθνικής Οδού Τσακώνας-Καλού Νερού προς τη μονάδα διαχείρισης. Μάλιστα οι διαμαρτυρόμενοι έκλεισαν δύο φορές, για λίγα λεπτά, την Εθνική Οδό. Ανάμεσά τους η δήμαρχος Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου και οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Πελοποννήσου, Μανώλης Μάκαρης, που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και Νίκος Κουτουμάνος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ…

Το τί πραγματικά μπορεί να κρύβεται πίσω από όλα τα παραπάνω, πιθανόν να βρίσκεται στην καταγγελία αναγνώστη. Εν αναμονή διαψεύσεως ή επιβεβαιώσεως, παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία του κατοίκου:

“Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη Καλλιρόη Μεσσηνίας με τα σκουπίδια. Το θέμα δεν το βγάει κανένας γιατί από πίσω είναι η ΤΕΡΝΑ που έχει σχέση ο κ. Γεραπετρίτης. Πιστεύω εσείς να το αναδείξετε. Ευχαριστώ”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ