Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία από τα λιμάνια, με την πληρότητα να είναι αυξημένη με προορισμό τις Κυκλάδες, καθώς κορυφώνεται σήμερα και την Τρίτη η κίνηση ενόψει και της εορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Το λιμενικό σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών, ενώ όσοι πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται λίγο νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για Δευτέρα 14 Αυγούστου 35 απόπλοι πλοίων για τον Αργοσαρωνικό, 23 απόπλοι για σειρά άλλων νησιωτικών προορισμών, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας θα αναχωρήσουν 13 πλοία και 9 από το Λαύριο.

Την Κυριακή 13/08 η κίνηση ήταν αυξημένη από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι πλοίων ενώ 32.441 επιβάτες αναχώρησαν για κάποιο νησί του Αιγαίου.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 45 απόπλοι πλοίων με 8.631 επιβάτες, από το λιμάνι της Ραφήνας 15 αναχωρήσεις πλοίων με 8.024 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 7 με 2.415 επιβάτες.

Προηγούμενο άρθροΚαρφιά ιν’τ Βελντ για τη φιλοξενία της φον ντερ Λάιεν από τον Μητσοτάκη στην Κρήτη
Επόμενο άρθροΚινήσεις απελπισίας από τον Κούλη Μητσοτάκη για το φιάσκο με την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ