Οι μαρτυρίες που έχουν συλλέξει αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, από το φιλικό, οικογενειακό και γειτονικό περιβάλλον, αποκαλύπτουν ότι ο 52χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας, ήταν “προσεκτικός” και δεν προχωρούσε σε βίαιες επιθέσεις όταν στον ίδιο χώρο βρίσκονταν και τα παιδιά τους. Ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του και προκαλούσε συχνές σκηνές ζηλοτυπίας για ασήμαντες αφορμές και αιτίες, όπως από μία συνομιλία που είχε με συνάδελφό της έως μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την “επιβράβευση” ενός LIKE! Σε κάποιες από αυτές η κατάληξη του καυγά ήταν κακοποιητική. Γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν στους αστυνομικούς, ότι είχαν ακούσει συχνούς καυγάδες αλλά και ήχους που παρέπεμπαν σε σωματικές επιθέσεις που συνοδεύονταν από κραυγές πόνου.

Ο 52χρονος, που σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή, μέσα από τα κρατητήρια, φέρεται να επιχειρεί να δικαιολογήσει κάτι που είναι αδικαιολόγητο και αποτρόπαιο. Υποστηρίζει: “Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ”, όπως γράφει το onlarissa.gr.

Η μητέρα της Αστυνόμου, ανέφερε στους αστυνομικούς πως η κόρη της της έλεγε: “Μαμά, δεν τον αντέχω. Το καταλαβαίνεις; Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω”, με τη μητέρα της, χωρίς να ξέρει τι θα ακολουθούσε, να την συμβουλεύει να κάνει υπομονή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αστυνόμος είχε υποβάλλει μήνυση για απειλή, στο παρελθόν, στον τότε σύζυγό της, ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας.

Μετά από αυτό φαίνεται πως το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 52χρονος έκανε προσπάθειες επαναπροσέγγισης, τις οποίες αποδέχθηκε δοκιμαστικά η αστυνομικός. Έμεναν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο η αστυνομικός διαπίστωσε πως τίποτα δεν είχε αλλάξει στον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του, με την παθολογική ζήλια του να είναι ανυπόφορη και του είπε πως πρέπει να διακόψουν οριστικά. Αυτή η απόφασή της φαίνεται πως τον εξόργισε με αποτέλεσμα την βάναυση επίθεση εναντίον της.

Η Αστυνόμος, λες και είχε προβλέψει την αντίδρασή του, είχε στείλει τα δύο παιδιά τους σε κατασκήνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ