Ο άνδρας κατηγορείται ότι έστελνε ερωτικού περιεχομένου μηνύματα στην ανήλικη.
Ανατριχίλα προκαλεί υπόθεση στην Αστυπάλαια όπου ένας 45χρονος κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικη, μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Ο άντρας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του.

Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές, μετά από καταγγελία που έγινε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την 15χρονη κοπέλα, με την οποία φέρεται να είχε επικοινωνία ο 45χρονος μέσω εφαρμογής προσωπικών μηνυμάτων σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι έστελνε ερωτικού περιεχομένου μηνύματα στην ανήλικη, από την οποία ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, ενώ φέρεται να της έχει στείλει και εκείνος μία δική του.

Για την υπόθεση μετά την καταγγελία που έγινε από την ανήλικη επιλήφθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εν συνεχεία οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Αστυπάλαιας, οι οποίοι το μεσημέρι της Παρασεκυής εντόπισαν και συνέλαβαν τον 45χρονο κατηγορούμενο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σε βάρος του συλληφθέντα κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Ο γονικός έλεγχος μπορεί να γίνει ο άγρυπνος… «σύμμαχός» σας για την πιο ασφαλή πλοήγηση του παιδιού στο διαδίκτυο.

Ο γονικός έλεγχος σας επιτρέπει να αποκλείετε ή να φιλτράρετε ενοχλητικό ή ακατάλληλο περιεχόμενο. Λειτουργεί μέσω του Wi-Fi, στο τηλεφωνικό δίκτυο, σε μεμονωμένες εφαρμογές και συσκευές, όπως το κινητό.

Ο γονικός έλεγχος μπορεί να σας βοηθήσει:

Να προγραμματίσετε ποια ώρα της ημέρας μπορεί το παιδί να συνδεθεί στο διαδίκτυο στο laptop αλλά και για πόσο χρόνο θα διαρκέσει το browsing.

Να δημιουργήστε φίλτρα περιεχομένου για να αποκλείσετε εφαρμογές που μπορεί να έχουν ακατάλληλο περιεχόμενο.

Να διαχειριστείτε το περιεχόμενο που μπορούν να δουν διάφορα μέλη της οικογένειας.

Προηγούμενο άρθροΣκέψεις για αλλαγή έδρας για τον τελικό του Conference League λόγω της δολοφονίας του Μιχάλη
Επόμενο άρθροΕπιστρέφουν για την κηδεία του νεκρού παιδιού τους ο Οδυσσέας Σταμούλης και η σύζυγός του

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ