Τον δρόμο της προφυλάκισης έλαβαν και οι 40 κατηγορούμενοι από το δεύτερο γκρουπ των συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και για την άγρια δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Η δεύτερη ομάδα των 40 χούλιγκαν (39 Κροάτες και ένας 27χρονος Έλληνας) οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την ΓΑΔΑ στους τρεις ανακριτές στην πρώην Σχολή Ευελπίδων.

Η ανακριτική διαδικασία ολοκληρώθηκε με την απόφαση να οδηγεί στη φυλακή όλους τους κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα.

Εν τω μεταξύ με μεγάλη αγωνία και ενδιαφέρον αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης βιολογικού υλικού (DNA) από τους κατηγορούμενους, καθώς εκτιμάται ότι θα συμβάλλει στην αποκάλυψη του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Χθες, Παρασκευή,  προφυλακίστηκαν 30 συλληφθέντες χούλιγκαν μετά την απολογία τους. Συγκεκριμένα, προφυλακίστηκαν 28 Κροάτες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός. Και οι 30 χθες αρνήθηκαν κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους στα αιματηρά επεισόδια αλλά και στον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή και κατά βάση υποστήριξαν στις απολογίες τους ότι βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και ότι δεν συμμετείχαν στα επεισόδια. Όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν σχεδόν την ίδια υπερασπιστική γραμμή, η οποία όπως όλα δείχνουν δεν πείθει του ανακριτές.

Αύριο Κυριακή, τελευταία ημέρα της αυτόφωρης διαδικασίας, θα απολογηθούν οι τελευταίοι 35 συλληφθέντες για την τραγική αυτή υπόθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ