Αναστάτωση προκλήθηκε τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (13/8) στην παιδική κατασκήνωση της Νεράιδας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα όταν ένας αριθμός παιδιών και κάποιοι ενήλικες από το προσωπικό της κατασκήνωσης εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης-γαστρεντερίτιδας και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους και εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Σύμφωνα με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Μ. Κουτσιούμπα τις βραδινές ώρες του Σαββάτου επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο 17 άτομα προερχόμενα από τις κατασκηνώσεις της Νεράιδας με συμπτώματα δηλητηρίασης γαστρεντερίτιδας, από τα οποία οι 2 ήταν ενήλικες μέλη του προσωπικού και τα υπόλοιπα 15 ήταν παιδιά.

Στους 2 ενήλικες χορηγήθηκε ορός και αναχώρησαν από το Νοσοκομείο, ενώ στα παιδιά παρασχέθηκε η ενδεδειγμένη με βάση τα συμπτώματα φροντίδα και έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και 10 από αυτά αναχώρησαν μετά από κάποιο διάστημα για το σπίτι τους.

Στο Νοσοκομείο Καρδίτσας μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής παρέμεναν για προληπτικούς λόγους 5 παιδιά τα οποία και αναμενόταν να πάρουν εξιτήριο το απόγευμα ή το πρωί της Δευτέρας

Από τους υπέυθυνους της κατασκήνωσης και το Δήμο έγιναν οι αναγκαίες απολυμάνσεις

Προηγούμενο άρθροΤρισάγιο στην μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθρο“Αγκαλιά” στα Χανιά η συμμορία των εμβολίων! ο Μητσοτάκης φιλοξενεί στο σπίτι του την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και κανονίζουν την μοιρασιά από τα ποσοστά των σκευασμάτων

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ