Νίκο σε καλωσορίζουμε στη σελίδα μας και σε ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση.

Για αρχή θα θέλαμε να μας πεις αν μετά από την επιστροφή στις εργασίες σας τα πράγματα έχουν επιστρέψει σε μία κανονικότητα, αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα με συναδέλφους λόγω της άρνησης να εμβολιαστείτε και που ακριβώς βρίσκονται οι δικαστικές διαμάχες σχετικά με τα χρήματα που δεν εισπράξατε κατά την περίοδο των αναστολών.

Καλησπέρα σας, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την πρόσκληση.

Ναι, στην εργασία μας έχουμε γυρίσει στην κανονικότητα.

Δηλαδή σε ένα διαλυμένο εθνικό σύστημα υγείας που ουσιαστικά πολεμάμε οι λίγοι που έχουν φιλότιμο και αξίες, τα περισσότερα στόματα έχουν κλείσει και η συνείδηση σωπαίνει γιατί πολύ απλά οι περισσότεροι έχουν αναγνωρίσει ότι εξαπατήθηκαν, άλλοι δε, ευτυχώς ένα μικρό ποσοστό, μας κοιτάει με εκδικητικότητα και μίσος γιατί γνωρίζουν ότι επιστρέψαμε νικητές χωρίς να σκύψουμε το κεφάλι.

Και ένα ακόμα ποσοστό δεν έχει καταλάβει απολύτως τίποτα, ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Ξέρετε, πιο εύκολο είναι να εξαπατήσεις τους ανθρώπους παρά να τους εξηγήσεις ότι έχουν εξαπατηθεί.

Όσον αφορά τις αγωγές μας για τη νόμιμη επιστροφή των χρημάτων μας βάση της απόφασης του ΣτΕ που μας δικαίωσε, όσο η δικαιοσύνη χειραγωγείται από την πολιτική τότε δύσκολα στην Ελλάδα θα δούμε κάποιο φως στο τούνελ και την ελευθερία της πραγματικής αλήθειας. 

Παρόλο που τα πράγματα ηρέμησαν σε σχέση με το όλο εγχείρημα που στήθηκε γύρω από τα εμβόλια βλέπουμε ότι προχωράνε τα σχέδια της Νέας Τάξης. Εντομοφαγία κλιματική αλλαγή ηλεκτρονικές ταυτότητες… Που πιστεύεις ότι θα καταλήξει όλο αυτό?

Θα καταλήξει ακριβώς όπου αποσκοπεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων, γιατί πολύ απλά ο λαός είναι σε λήθαργο έχει αφυπνιστεί και πολεμά ένα μικρό ποσοστό παγκοσμίως.

Οι άνθρωποι για να μη χάσουν την υποτιθέμενη βολή τους δέχονται τα πάντα.

Αν δεν ενωθούμε, αν δεν αφυπνιστούν όλο και περισσότεροι ή εάν δεν λύσουμε εμείς οι ίδιοι τα προβλήματα, δυστυχώς έρχονται πολύ χειρότερες μέρες για όλους μας. 

Εσύ ανήκεις σε ένα σωματείο υγειονομικών την Π.Ο.Ε.Υ πού έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη και ιδρυτής του είναι ο μοριακός βιολόγος γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης. Βλέπουμε ότι μέλη του σωματείου ξεκινάνε έναν αγώνα σχετικά με την αφύπνιση του κόσμου για όλα αυτά που έρχονται. Τελικά αυτό που είχες δηλώσει κάποτε ότι δεν αγωνίζεστε μόνο για τις αναστολές ισχύει και ποιες κινήσεις θα γίνουν από δω και πέρα?

Ναι ανήκω στο σωματείου της Π.Ο.Ε.Υ. Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας, (Υγειονομικοί που τέθηκαν σε παράνομη αναστολή εργασίας).

Είμαι ο εκπρόσωπος τύπου της Π.Ο.Ε.Υ. και ενεργό μέλος της οικογένειας των υγειονομικών. 

Το σωματείο μας είναι πολυδιάστατο, δεν αγωνίστηκε μόνο κατά της υποχρεωτικότητας και των συγκεκριμένων σκευασμάτων, αλλά παίρνουμε θέση για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα κακώς κείμενα.

Τη δεδομένη στιγμή ξεκινάμε δράσεις κατά της ηλεκτρονικής ταυτότητας που ουσιαστικά ξεκίνα η συρρίκνωση των ελευθεριών μας και εκθέτει τα προσωπικά μας δεδομένα. Είναι ακριβώς το ίδιο πείραμα που δυστυχώς πέτυχε με την επιβολή, την αφαίρεση ελευθεριών και των ατομικών μας δικαιωμάτων με πρόφαση πάντα τον ιό.

Θα είμαστε 26 Αυγούστου 2023 στην Έδεσσα και 3 Σεπτεμβρίου 2023 στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης κατά των νέων ταυτοτήτων με πανό, φυλλάδια, βίντεο, συνεντεύξεις και ενημέρωση από το σωματείο της Π.Ο.Ε.Υ στους πολίτες.

Η άποψη σου σχετικά με το θέμα της αντίστασης σε όλα αυτά που έρχονται ποια είναι, θεωρείς ότι είναι θέμα ενημέρωσης δηλαδή ο κόσμος δεν γνωρίζει για όλα αυτά που γίνονται ή θα πρέπει η γενικευμένη αντίσταση να πάει ένα βήμα παρακάτω. Είδαμε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν συγκινείται από πορείες συλλαλητήρια ακόμη και από απεργίες πείνας, η δική σου γνώμη ποια είναι σε όλο αυτό.

Ενδεχομένως οι πορείες και οι απεργίες να είναι δημιουργία του ίδιου του συστήματος και των θεσμών του, μόνο αυτές οι ενέργειες δεν φτάνουν.

Την δεδομένη στιγμή παίζατε ένα παγκόσμιο σκάκι σε όλα τα επίπεδα, ο πολίτης βιώνει την διαστροφή του σάπιου συστήματος.

Πάντα θα πρέπει να είμαστε ένα βήμα μπροστά και να σκεφτόμαστε το τι θα πράξει ο αντίπαλος. Εφησυχασμός και αδράνεια τέλος.

Αν θέλουμε να βγούμε από το σπήλαιο του Πλάτωνα και όχι να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή βίαια θα πρέπει να αντιδράσουμε.

Ισχύς εν τη ενώσει, γενικότερη αφύπνιση και αντίσταση σε όλα τα επίπεδα.

Ενεργοποίηση και δημιουργία νέων νόμιμων ομάδων.

Για το τέλος θα θέλαμε να τοποθετηθείς πάνω στο εξής ζήτημα: Λίγο-πολύ τα περισσότερα από τα κόμματα που στήριξαν άνθρωποι που είναι ενάντια σε κάθε είδους υποχρεωτικότητα μπήκαν στη Βουλή: Οι Σπαρτιάτες, η Νίκη, η Ελληνική λύση, η Πλεύση Ελευθερίας. Το μόνο που έμεινε απ έξω ήταν η Πατριωτική Ένωση  του κύριου Εμφιετζόγλου. Παρόλα αυτά υπάρχει μεγάλη γκρίνια ότι δεν ανταποκρίνονται σε αυτά για τα οποία τους ψήφισε ο κόσμος. Θεωρείς ότι η σωτηρία θα έρθει από τα κόμματα ή θα πρέπει να ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός.

Ο λαός πρέπει να πάρει την τύχη στα χέρια του.

Η απελευθέρωση θα έρθει από τον λαό, για τον λαό, με τον λαό.

Δυστυχώς η λύση δεν θα έρθει απ’το κοινοβούλιο και από ανθρώπους που ανήκουν σε χειραγωγημένες παρατάξεις.

Όσο κυβερνά το χρήμα, οι εξωτερικοί παράγοντες και φιμωνεται η αλήθεια δεν θα υπάρξει ελευθερία και πραγματική δημοκρατία.

Παρακινώ τον κόσμο να επαναστατήσει πρωτίστως με τον εαυτό του και μετά με το σύστημα.

Χωρίς έκτροπα και χαοτικές καταστάσεις.

Πιστεύω στην δημοκρατία, στην πραγματική δημοκρατία. Και όχι σε μια δημοκρατία αλά καρτ που εφαρμόζεται όταν και αν θέλουν, που όπως βλέπουμε δεν τους ενδιαφέρει ο παράγον άνθρωπος, ο απλός λαός, αλλά μόνο τα συμφέροντα τους και τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

Με ψυχική δύναμη, αντίληψη και πίστη στο Θεό θα τα καταφέρουμε! 

Προηγούμενο άρθροΞεκινάνε πάλι το παραμύθι του κορονοϊού! Ανησυχία σε όλη την Ευρώπη για την καινούργια παραλλαγή Eris
Επόμενο άρθροΔεν έχει τέλος η κατάπτωση! Οι επικοινωνιολόγοι του Κούλη παρουσιάζουν σαν κατόρθωμα τη συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA – Μία χώρα που βουλιάζει καθημερινά μέσα στο βούρκο της ανυπαρξίας

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ