Εκτός ορίων έχει βγει η μάχη για την διεκδίκηση του Δήμου Ναυπλιέων με τον νυν άρχοντα της πόλης Δημήτρη Κωστούρο να πηγαίνει σχεδόν κάθε βράδυ έξω από το σπίτι του υποψηφίου αντιπάλου του, Δημήτρη Ορφανού και να πετά σακούλες με σκουπίδια.

Η παραδοχή της πρωτοφανούς πράξης έγινε από τον ίδιο τον κ. Κωστούρο ο οποίος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα υποστήριξε πως επηρεάστηκε αρνητικά από την «τοξική» αντιπαράθεση.
«Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συμφωνά με πληροφορίες ο κ. Κωστούρος έχει «πιαστεί» από κάμερες ασφάλειας να αφήνει σακούλες με σκουπίδια και περιττώματα στην εξώπορτα του πολιτικού του αντιπάλου τουλάχιστον 30 φορές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου την Παρασκευή και κατέθεσε το σχετικό βίντεο που δείχνει καρέ – καρέ τις πράξεις του δημάρχου. Ζήτησε μάλιστα να ενεργοποιηθούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Δημήτρη Κωστούρου. Σημειώνεται πως οι σακούλες περιείχαν γκαζάκια με εύφλεκτο υλικό, σκουπίδια καθημερινής χρήσης, χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας, ακαθαρσίες και περιττώματα ζώων.

Στην απολογητική του ανάρτηση ο Δημήτρης Κωστούρος, λέει: «Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου. Δεν απάντησα , δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη , όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις. Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα , να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού. Ήταν λάθος πράξη , εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου , τώρα ακόμα πιο δυνατά!».

Η αίτηση του Δημήτρη Ορφανού για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του απερχόμενου δημάρχου αναμένεται να εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ αναμένεται και η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς.

Ο γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικης Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων Δημητρης Κατσαρός έλαβε οδηγία για την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας κατά του δημαρχου. Ήδη τη Δευτέρα θα ζητήσουν εξηγήσεις.

Ο Δήμαρχος να θυμίσουμε πως είναι και κολλητός του Σαμαρά.

Το Ναύπλιο είναι ο αγαπημένος προορισμός του κ. Σαμαρά, μετά τη Μεσσηνία, καθώς εκεί το περιβάλλον είναι για εκείνον φιλικότατο και αισθάνεται πως κινείται ανάμεσα σε ανθρώπους που τον αγαπούν, αφού κι αυτός δεν τους αφήνει παραπονεμένους.

Είναι η γενέτειρα της συζύγου του, όπου βρέθηκε σήμερα ο Έλληνας Πρωθυπουργός και παρέλαβε σε ειδική τελετή, το κλειδί της πόλης, στην παλιά Βουλή, αποκτώντας τον τίτλο του επίτιμου δημότη από το δήμαρχο της περιοχής, στα πλαίσια του εορτασμού για την απελευθέρωση του Ναυπλίου.

Η σύζυγός του κ. Σαμαρά κατάγεται από την περιοχή, έχουν σπίτι στο Ναύπλιο το οποίο ο πρωθυπουργός επισκέπτεται συχνά και βρίσκεται διαρκώς ανάμεσα στους Ναυπλιώτες. Η πεθερά του Αντώνη Σαμαρά, κυρία Τέτη Κρητικού ζει μόνιμα στο Ναύπλιο. 

Αυτός ο σπουδαίος πολιτικός για να γίνει δήμαρχος μπαινόβγαινε στο σπίτι της Τέτης. Τρώγανε καλά όλα αυτά τα χρόνια, θυμίζουμε πως είχε κάνει τον Σαμαρά επίτιμο δημότη του Δήμου Ναυπλιέων.

Είχε γίνει και κάτι με το λαογραφικό μουσείο του Ναυπλίου στο οποίο προΐσταται η κυρία Γεωργία Σαμαρά, αλλά φρόντισαν να το κουκουλώσουν σύντομα.

Προηγούμενο άρθροΔεν βάζουν μυαλό! Η Εris είναι εδώ λένε τα τσιράκια της Νέας Τάξης που χτυπάνε από δέκα μεριές τον εξαθλιωμένο κόσμο
Επόμενο άρθροΚατασπάραξαν αγριογούρουνα 55χρονο πυροσβέστη στην Λευκάδα Αμφιθέας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ