Ο Zelensky φαίνεται να έχει λάβει ήδη καταστροφικές αποφάσεις: Πρώτον να επιστρατεύσει όλους τους Ουκρανούς και δεύτερον να παρατείνει επ’ αόριστον τον στρατιωτικό νόμο

 Σε απόγνωση έχει περιέλθει η ουκρανική ηγεσία, που βλέπει να παραπαίει η αντεπίθεση την οποία άρχισε στις 4 Ιουνίου 2023.

Προσκρούοντας στην πολυεπίπεδη ρωσική άμυνα, ο ουκρανικός στρατός καταγράφει δραματικές απώλειες, που ξεπερνούν τους 43.000 στρατιωτικούς ενώ η καταστροφή του δυτικού εξοπλισμού είναι πρωτοφανής.
Φοβούμενος ότι η τραγική αποτυχία της αντεπίθεσης θα οδηγήσει τη Δύση σε διακοπή της στρατιωτικής βοήθειας αλλά κυρίως φοβούμενος για το πολιτικό του μέλλον το οποίο είναι σκοτεινό, o Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelenhsky απεργάζεται σχέδια που κάλλιστα μπορούν να χαρακτηριστούν …αυτοκτονικά.
Οι συνολικές απώλειες της Ουκρανίας από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης της Ρωσίας στις 24/2/2023, κατά τις πιο πρόσφατες εκτιμήσεις αγγίζουν τους 350.000.
Στη «λειψανδρία» πρέπει να συμπεριληφθούν τα εκατομμύρια Ουκρανών προσφύγων, που εγκατέλειψαν τη χώρα κυρίως για την Ευρώπη και τη Ρωσία αλλά και η μείωση του πληθυσμού τα τελευταία 30 χρόνια, λόγω υποβάθμισης του βιοτικού επιπέδου.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η Ουκρανία το 1991 είχε 51 εκατομμύρια πληθυσμό και τώρα μετά βίας φτάνει τα 30 εκατομμύρια.Καταστροφικές αποφάσεις: Πόλεμος μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό και στρατιωτικός νόμος για πάντα
Έτσι o Zelensky φαίνεται να έχει λάβει ήδη καταστροφικές αποφάσεις: Πρώτον να επιστρατεύσει όλους τους Ουκρανούς και δεύτερον να παρατείνει επ’ αόριστον τον στρατιωτικό νόμο.
Υπενθυμίζεται ότι, ήδη η Ουκρανία έχει προβεί σε αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις, συμπεριλαμβάνοντας στους επιστρατευμένους και ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και με προβλήματα υγείας.
Το έδαφος για τις αποφάσεις Zelensky καλλιεργούν το δημοσίευμα της ουκρανικής εφημερίδας Novoye Izdaniye και οι δηλώσεις του Ουκρανού βουλευτή Oleksandr Dubinsky.
Η Ουκρανία θα πρέπει να επιστρατεύσει εκατοντάδες χιλιάδες ακόμα ανθρώπους, δήλωσε ο επικεφαλής του Ιδρύματος «Come Back Alive», Taras Chmut, αναφέρει το ουκρανικό έντυπο Novoye Izdaniye, όπως γράφει η Pravda.
Σύμφωνα με τον Chmut, οι ουκρανοί στρατιωτικοί στο μέτωπο πρέπει να εναλλάσσονται ώστε να μπορούν να ξεκουραστούν.
«Αυτό είναι ένα πρόβλημα τώρα. Όσοι είναι σε χαρακώματα για ενάμιση χρόνο πρέπει να ξεκουραστούν για να ανακάμψουν φυσιολογικά.
Για να γίνει αυτό, πρέπει να αντικατασταθούν από κάποιον», εξήγησε.

Προηγούμενο άρθροΑυξήθηκαν οι ροές λαθρομεταναστών κατά 65% – Τους βάζουν όλους μέσα στην Ευρώπη για να αλλοιώσουν τους πληθυσμούς
Επόμενο άρθροΤην ώρα που οι ευρωπαϊκοί λαοί “γονατίζουν” η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δαπάνησε 2.75 εκατομμύρια για φωτογραφίες των μελών της

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ