Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 30 χούλιγκαν που απολογήθηκαν την Παρασκευή και κατηγορούνται για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Έλληνα, έναν Αλβανό και 28 Κροάτες.

Αρχικά κρίθηκαν προφυλακιστέοι δύο κατηγορούμενοι, ένας Έλληνας 27 ετών και ένας 22χρονος αλβανικής καταγωγής, που ομόφωνα αποφασίστηκε η προσωρινή τους κράτηση, ενώ στη συνέχεια για άλλους δέκα Κροάτες η απόφαση των δικαστικών αρχών ήταν αντίστοιχη. Ακολούθησαν οι προφυλακίσεις άλλων 28 Κροατών, με το σύνολο να φτάνει στις 30.

Η αποκάλυψη της ώρας της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη ήρθε με ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο που βρίσκεται στα χέρια των Aρχών.

Το Σάββατο η λήψη DNA

Ωστόσο, σύμφωνα με την ERT, η οποία επικαλείται πηγές της Αστυνομίας, από την ανάλυση που έχει γίνει στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όχι μόνο του συγκεκριμένου βίντεο, αλλά και άλλων από κάμερες ασφαλείας καθώς και φωτογραφιών, οι δράστες δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν καθώς φορούν κράνη, μπαλακλάβες (full face) και κουκούλες. Γι΄αυτό θα ακολουθήσει λήψη DNA από τους συλληφθέντες.

Η λήψη DNA από τους 105 συλληφθέντες θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο, καθώς από το νόμο είχαν 48 ώρες προθεσμία, από τη στιγμή που εκδόθηκε η διάταξη για τη λήψη του, για να ζητήσουν οι κατηγορούμενοι, εφόσον το θελήσουν, να παρίσταται στη διαδικασία τεχνικός σύμβουλος.

Στη συνέχεια θα γίνει αντιπαραβολή του DNA του Μιχάλη και τα ευρήματα από τη σορό του με DNA κατηγορούμενων, γεννετικό υλικό από την περιοχή, κηλίδες αίματος στα όπλα.

Προηγούμενο άρθροΤι συμβαίνει με τα εργατικά ατυχήματα; Πως χάνουν τη ζωή τους όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Ζαλίζονται, παθαίνουν ανακοπή καρδιάς – Τι γίνεται στην Ελλάδα;
Επόμενο άρθροΠρωταθλητής στα 200 μέτρα ελεύθερο ο Δημήτρης Μάρκος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ