Απολογίες στους ανακριτές των πρώτων κατηγορουμένων για την επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και τη δολοφονία του 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια, Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023. Στο στιγμιότυπο η άφιξη στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, που εκπροσωπεί τρεις από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Μιχάλη, ανέφερε έξω από τα δικαστήρια: «Ήρθαν 3-4 μέρες να δούνε την Αθήνα, την Αττική, να δούνε την αναμέτρηση και να φύγουν, δεν απαγορεύεται».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος πρόσθεσε για τους πιθανούς δράστες της δολοφονίας: «Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας μπορεί να είναι Κροάτης, Αλβανός ή Έλληνας. Κανείς δε δικαιούται να προκρίνει και να προεξοφλεί την ενοχή κανενός ανθρώπου. Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου. Οφείλουμε πολιτισμό, σύνεση, μετριοφροσύνη, ψυχραιμία και εγκράτεια»

«Θα παραιτηθώ αν υπάρξει στοιχείο εμπλοκής»
Ο Βασίλης Νουλέζας σημείωσε επίσης, πως αν υπάρξει στοιχείο ενοχής των πελατών του, τότε θα παραιτηθεί από την υπόθεση.

«Μη δυναμιτίζουμε το κλίμα, μη χειροτερεύουμε τις σχέσεις του ελληνικού λαού με τους Κροάτες, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους, πιστεύω, είναι δημοκρατικοί, φιλειρηνικοί και καταδικάζουνε, όπως κι εγώ και όλοι μας, απερίφραστα, την βία στον αθλητισμό. Να έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, να την αφήσουμε νηφάλια να επιτελέσει το καθήκον της, το έργο της.

Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να ξεκαθαριστεί ότι δεν έχουν καμία δράση στα επεισόδια και στη δολοφονία, αν προκύψει στοιχείο, θα παραιτηθώ».

Προηγούμενο άρθροΨάχνει καρέ-καρέ τους δολοφόνους του Μιχάλη η αστυνομία – Τώρα είναι αργά! Όταν έπρεπε ήσασταν στο πάρκο του Δρακόπουλου για να ξυλοκοπήσετε τους Έλληνες
Επόμενο άρθροΤι μπορείτε να κάνετε όσοι δεν θέλετε να πάρετε τις νέες ψηφιακές ταυτότητες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ