Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή 17χρονη στο Μαντούδι λίγες ώρες αφότου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 24χρονη στη Ρόδο!
Μερικούς μήνες μετά τα πολλά κορίτσια και αγόρια του συμβάντος των Τεμπών

Λίγες ώρες αφότου η 24χρονη Ροδίτισσα Κωνσταντίνα Ροδίτη έσβησε πάνω στο πιάνο της ως εξής “Έπιασε αρχικά το κεφάλι της, αιμορραγούσε από τη μύτη και κατέρρευσε πάνω στα πλήκτρα…” συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της βόρειας Ευβοιας από τον ξαφνικό θάνατο ενός 17χρονου κοριτσιού. Στο μεταξύ η κυβέρνηση επιδεικνύοντας ιδιαίτερη προθυμία στην υλοποίηση της ατζέντας 2030 ότι μόνο δεν διαγράφει τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους με τα εμβόλια COVID-19 αλλά το πρόστιμο πρνάει στους κληρονόμους τους.

Πάμε στο κορίτσι από το Μαντούδι το οποίο μετά το κορίτσι της Ρόδου και τα πολλά κορίτσια και αγόρια του συμβάντος των Τεμπών έρχεται να προστεθεί στην διψασμένη και ακόρεστη λίστα της μεγάλης επαναφοράς.

Σύμφωνα με το protothema.gr και το evima.gr πρόκειται για κορίτσι ηλικίας 17 ετών το οποίο αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε μέσα στο σπίτι του στο Μαντούδι.

Το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Μαντουδιου αλλά ήταν δυστυχώς αργά καθώς η 17χρονη είχε φύγει από τη ζωή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ήμουν στην κηδεία χθες του κοριτσιού από το Μαντούδι (ο πατέρας της είναι φίλος μου ). Εμβολιασμό τρεις φορές το παιδί. Δεν ξέρω αν είναι απ’ το εμβόλιο, όμως δεν πρέπει να γίνει μια έρευνα; Τόσοι νέοι άνθρωποι φεύγουν. Αν ήσαν ανεμβολιαστοι θα ήταν πρώτο θέμα στα πετσοκαναλα. Αισχος στους εισαγγελείς που δεν συγκινούνται από τον πόνο τόσων γονιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ