Ως «ραντεβού οπαδών» και όχι ως αυτό που ήταν, ένα οργανωμένο σχέδιο καταδρομικής επίθεσης με σκοπό να προκαλέσει ζημιά, παρουσιάζει το διαβιβαστικό της αστυνομίας και συγκεκριμένα του τμήματος Αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους, τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους Κροάτες (και άλλους) χουλιγκάνους και τα οποία οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έκρηξη της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία κάνει λόγο για «τερατώδη ψέματα», τα οποία μπορούν «να χρησιμοποιηθούν ως ελαφρυντικό από την πλευρά των κατηγορουμένων»!

Η ΑΕΚ τονίζει ακόμα ότι στο συγκεκριμένο διαβιβαστικό «αναφέρεται το απίθανο, στην προσυνεννοημένη συγκέντρωση και των οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με πρόφαση να δοθούν εισιτήρια. Με λίγα λόγια σε αυτό το διαβιβαστικό θέλουν να δημιουργήσουν την εικόνα ραντεβού. Αυτό δεν υπήρξε ποτέ. Πασιφανές και από την εικόνα των βίντεο ότι εδώ υπάρχει μία επιδρομή των Κροατών σε κόσμο που είναι αμέριμνος. Και όμως γίνεται μία προσπάθεια μ’ αυτό το διαβιβαστικό να δημιουργηθεί η εικόνα ραντεβού. Και το εξοργιστικό είναι πως το χρησιμοποιούν και οι Κροάτες κατηγορούμενοι».

Από την πλευρά της Ένωσης κάνουν λόγο για σκόπιμη αμαύρωση της μνήμης του 29χρονου δολοφονημένου παλικαριού «με μόνο στόχο να πετάξουν τις ευθύνες από πάνω τους» και προσθέτουν ότι  επιχειρούν «να παρουσιάσουν εικόνα που δεν υπήρχε. Το ακόμα πιο παρανοϊκό είναι ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ότι ακόμη και να ίσχυε αυτό το τερατώδες ψέμα σε τι δικαιολογεί τις κινήσεις της αστυνομίας; Δεν θα έπρεπε να είχαν πάρει ακόμη περισσότερα μέτρα ότι υπήρχε αυτό το περιβόητο ραντεβού; Δεν θα έπρεπε η αστυνομία να είναι κοντά στη Ν. Φιλαδέλφεια για να προλάβει εφόσον υπήρχαν αυτές οι πληροφορίες;»

Πηγές από την ΑΕΚ επισημαίνουν πως «αυτοί που το έγραψαν θα πρέπει να ντρέπονται και για το μέγεθος του ψέματος και το γεγονός ότι μ’ αυτόν τον τρόπο είναι τόσο ανόητοι στην πραγματικότητα που φέρνουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τους εαυτούς τους. Είναι περιττό να πούμε πως στην ΑΕΚ υπάρχει αγανάκτηση γι’ αυτό το γεγονός. Και μόνο η σκέψη ότι υπάρχει αυτή η σημείωση σε μία έκθεση και δίνεται η ευκαιρία στους κατηγορούμενους δολοφόνους να το χρησιμοποιήσουν, πραγματικά μας εξοργίζει και πραγματικά δεν μπορούμε να διανοηθούμε τι έχουν κάνει».

Οι ίδιες πηγές υποστήριξαν ότι «αυτό είναι το πρώτο βήμα για να παρουσιάσουν μία εικόνα ενός νεκρού χουλιγκάνου που είχε πάει εκεί για να πλακωθεί με τους Κροάτες. Αυτό είναι το ακόμη πιο εξοργιστικό. Ήδη από χθες σε διάφορα μέσα που προσπαθούν να περάσουν στα μουλωχτά αυτή την εικόνα έχει γίνει χρήση αυτής της αηδίας. Στη διοίκηση υπάρχει αυτή τη στιγμή αγανάκτηση, πάνε να καλύψουν την ανυπαρξία τους με τερατώδη ψέματα και μ’ αυτή την ανακάλυψη και να παρουσιάσουν την εικόνα ραντεβού. Αυτό δεν θα περάσει ποτέ. Είναι αδίστακτοι και στην προσπάθειά τους αυτή δίνουν επιχείρημα για την υπεράσπιση των Κροατών δολοφόνων. Έρχονται να ολοκληρώσουν όλο αυτό που προκάλεσαν με την ανυπαρξία τους».

Καταλήγοντας αναφέρεται από πλευράς κιτρινόμαυρων, ότι «ακόμη και οι ίδιοι οι Κροάτες δεν έχουν τολμήσει πριν καταλάβουν την ύπαρξη αυτού του εγγράφου να μιλήσουν για ραντεβού. Ούτε τα μέσα στην Κροατία έχουν γράψει ποτέ για ραντεβού. Είναι μία εσωτερική… ανακάλυψη με φανερές σκοπιμότητες που δεν θα περάσει. Θα επανέλθουμε δριμύτεροι. Έχει η ανοχή και υπομονή σ’ αυτό που περνάμε όλοι τα όρια της… Πρόκειται περί αλητείας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ