Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο θείος του Σταύρος Ψιμουλάκης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN εμφανώς συγκινημένος. «Του έλεγα, Μιχάλη πρόσεχε όμως αγόρι μου».

«Δεν ήθελε να του πειράξουν τους φίλους του, δεν κακολογούσε κανέναν. Πάλευε για το μεροκάματό του, τα ξέρει όλη η κοινωνία. Η αγάπη του και η λατρεία του ήταν η ΑΕΚ. Και ο λαός της ΑΕΚ και το γήπεδο της ΑΕΚ. Του έλεγα Μιχάλη πρόσεχε όμως αγόρι μου. Μπουκάρανε μέσα στα σύνορα, διένυσαν τη μισή Ελλάδα και έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν θα γίνει ζημιά;», ανέφερε ο θείος του 29χρονου.

«Κάποιοι ξέρανε και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Με ποδοσφαιρικούς όρους, πού πρέπει να τους στείλει ο πρωθυπουργός; Στο τοπικό. Κι άλλα παιδιά θα θρηνήσουμε. Πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό. Δεν ξέρει τι πρέπει να γίνει ο πρωθυπουργός. Θάτσερ πρέπει να γίνει; Πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό», κατέληξε ο κ. Ψιμουλάκης.

Αύριο Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 17:00 θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία του Μιχάλη, στην πόλη όπου έμενε, στην Ελευσίνα.Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την κηδεία, ενώ ο δήμος Ελευσίνας ακύρωσε όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας:

«Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη..».

Η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν δωρέες υπέρ του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ».

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο οργανισμός ανακοίνωσε τα εξής:

«Δωρεές αντί στεφάνων υπέρ του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, ζητά η οικογένειά του.

Αριθμοί λογαριασμών σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140 1520 1520 0200 2000 515

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110 0800 0000 0804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009) (επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο syllogoselpida@elpida.org, ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ