Οι κάτοικοι της Ρόδου απαιτούν ουσιαστικά μέτρα πυροπροστασίας και πυρόσβεσης, να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες αναδάσωσης των καμένων εκτάσεων, όπως και η καταβολή αποζημιώσεων.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης έξω από το δημαρχείο της Ρόδου, για τις πολυήμερες καταστροφικές δασικές πυρκαγιές που έπληξαν το νησί.

Αμέσως μετά τη συγκέντρωση έγινε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Ένα από τα συνθήματα που ακούστηκε στην διάρκεια της κινητοποίησης ήταν «Τα δάση της Ρόδου ανήκουν στον λαό, δεν είναι για μπίζνες και πάρκο αιολικό».

Μεταξύ άλλων, οι πολίτες της Ρόδου απαιτούν άμεσα και ουσιαστικά μέτρα πυροπροστασίας και πυρόσβεσης, αποζημιώσεις για τους πληγέντες, άμεσες διαδικασίες αναδάσωσης των καμένων εκτάσεων, κ,λπ.

Προηγούμενο άρθροΗ Π.Ο.Ε.Υ καλεί τον κόσμο να γίνει μέλος εντελώς δωρεάν στο σωματείο της – Ισχύει και για μη υγειονομικούς
Επόμενο άρθροΠάνε να “φυτέψουν” ανεμογεννήτριες και στα Τρίκαλα! Στα “κάγκελα” οι κάτοικοι – Φωνάξτε τον Παπαστεργίου και την Παπακώστα και “περιποιηθείτε” τους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ