Χριστίνα σε καλωσορίζουμε στη σελίδα μας και θα θέλαμε σαν πρώτη ερώτηση να μας πεις πώς επέλεξες να δηλώσεις υποψηφιότητα για τις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα Σπαρτιάτες

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με φιλοξενείτε στη σελίδα σας και μου δίνεται το δικαίωμα να απαντήσω σε μείζονα θέματα που αφορούν τη χώρα και ειδικότερα την πόλη μας, την Καρδίτσα από όπου και κατάγομαι.

Το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου που θα έπρεπε να είναι δεδομένο για κάθε πολίτη αυτής της χώρας και που δυστυχώς με λύπη μου διαπιστώνω πως σε εμάς τίθεται θέμα ακόμη και γι’ αυτό.

Στο ερώτημα λοιπόν πως επέλεξα να δηλώσω υποψηφιότητα με το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ , η απάντηση είναι απλή. Γιατί δεν υπάρχει κανένα άλλο κόμμα στην Ελλάδα που να μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα τις ανάγκες, τις αξίες και τα ιδανικά αυτού του τόπου . Ενός τόπου που έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοί μας για να είμαστε σήμερα εμείς εδώ , και κάποια φερέφωνα ξένων και όχι μόνο συμφερόντων να έχουν καταντήσει την Πατρίδα μας , χώρα ζητιάνων. 

Ο δικός μου κώδικας τιμής δεν μου επιτρέπει να συμμετάσχω σε αποκόμματα που έχουν ψηφίσει μνημόνια, που έχουν προδώσει τη Μακεδονία και που ξεπουλούν και δολοφονούν αυτή τη χώρα και τους πολίτες της. 

Μετά από αρκετές δυσκολίες που συναντήσατε και “περιπλανήσεις” καταλήξατε ότι αυτός που θα ηγηθεί της πατριωτικής παράταξης θα είναι ο Βασίλης Στίγκας. Εμείς επειδή ασχολούμαστε χρόνια με τον πατριωτικό χώρο γνωρίζουμε τους αγώνες του αλλά θα θέλαμε να μας πεις και εσύ δυο κουβέντες για όσους δεν τον ξέρουν

Ο Βασίλειος Στίγκας γεννήθηκε στη Λιβαδειά και σπούδασε μηχανικός αεροσκαφών.

Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Υπηρέτησε 22 μήνες στην Αεροπορία Στρατού ως μηχανικός ελικοπτέρων .

Είναι γεννημένος Εθνικιστής και συνεχίζει να παλεύει για τα δίκαια της Πατρίδος μας και για την Λευτεριά της από ντόπιους και από ξένους δυνάστες .

Στην μέχρι τώρα πολιτική του πορεία εμπράκτως απέδειξε ότι πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για το καλό της Πατρίδας αδιαφορώντας για προτάσεις που περιλάμβαναν καρέκλες και μεγάλες υποσχέσεις.

Είναι πρόεδρος του κόμματος ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ , επιχειρηματίας , δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπομπών.

Χιλιάδες κόσμου περίμενε καρτερικά αυτή τη στιγμή και όταν ανακοινώθηκε η στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη στο κόμμα Σπαρτιάτες επικράτησε ένα πράγμα σαν έκρηξη ηφαιστείου. Ποια η γνώμη σου για αυτό και αν θεωρείς ότι το κόμμα Σπαρτιάτες μπορεί να έχει την ίδια απήχηση στον κόσμο όπως θα είχε το κόμμα Έλληνες με μπροστάρη τον Ηλία Κασιδιάρη

Όσα χρόνια προεδρεύει η κοινοβουλευτική δημοκρατία στην Ελλάδα δεν έχει συμβεί ανάλογο γεγονός ποτέ.

Χιλιάδες κόσμος να περιμένει καρτερικά τις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους αποφάσεις και να μην έχει το δικαίωμα να ψηφίσει το κόμμα που συνειδητά έχει επιλέξει , μόνο και μόνο για να επιτευχθούν τα συμφέροντα και οι φιλοδοξίες της Νέας Δημοκρατίας.

Υπάρχει ένας συνεχής πόλεμος κατά των Ελλήνων που θέλουν να στηρίξουν και να υπερασπιστούν τα εθνικά συμφέροντα αυτής της χώρας διότι γνωρίζουν πως όταν ένα κόμμα απαρτίζεται από Έλληνες που λειτουργούν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι το προσωπικό αποτελεί απειλή σε όσους δεν τόλμησαν ποτέ να νιώσουν ότι η ίδια η φύση τους προστάζει.

Οι ίδιοι αυτοί κύριοι που υπέβαλαν σε αναμονή μισό εκατομμύριο Έλληνες αδιαφορώντας για τα δικαιώματά τους είναι το μόνο ακραίο φαινόμενο που μπορώ να αναγνωρίσω , ένα συνονθύλευμα που ονομάζεται Νέα Δημοκρατία και πλαισιώνεται από εξαίρετους παιδεραστές , τοκογλύφους , εκβιαστές .

Βέβαια , θα πει κανείς ένα κόμμα δεν μπορεί να στοχοποιηθεί από μεμονωμένα περιστατικά τα οποία μεμονωμένα περιστατικά πλέον διαδέχονται το ένα το άλλο σαν ντόμινο.

Σίγουρα ο Ηλίας Κασιδιάρης αποτελεί έμπνευση και πρότυπο για πολλούς ανθρώπους και κυρίως στους νέους που είναι και το μέλλον αυτού του τόπου, καθώς και τον μόνο σοβαρό και ισχυρό αντίπαλο του Κυριάκου Μητσοτάκη .

Για τον λόγο αυτό έβαλε λυτούς και δεμένους να καταλύσουν το θεσμό της δημοκρατίας μη μπορώντας να δεχτούν ότι ένας άνθρωπος που δεν κατάγεται από πολιτική οικογένεια κατάφερε μέσα από ένα κελί να τους εξευτελίσει .

Πάραυτα το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ είναι ένα πανέτοιμο κόμμα το οποίο πλαισιώνεται από έμπειρα και αμέμπτου ηθικής στελέχη .

Με την στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη σίγουρα έχουμε το ηθικό μας ψηλά και πιστεύουμε πως ήδη τα χρόνια που ο τροχός αρχίζει να γυρίζει ήρθαν.

Το επερχόμενο διάστημα θα διαδραματιστούν συγκλονιστικά γεγονότα που θα είναι καθοριστικά για την διαβίωση των πολιτών , την οικονομία και την Ιστορία μας.

Το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ θα είναι εδώ έως ότου πιάσει το τιμόνι αυτής της χώρας που χρόνια τώρα οι προαναφερόμενοι προδότες κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πέσει αυτή τη χώρα στα βράχια.

Το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ είτε τους αρέσει είτε όχι είναι εδώ για να μείνει.

Από ότι μας ανέφερες είσαι 29 χρονών είναι μία ηλικία που δεν συνηθίζεται κάποιος να ασχολείται με τα κοινά και πόσο μάλλον να κατεβαίνει σαν υποψήφιος βουλευτής, θεωρείς ότι έχεις την ωριμότητα και την προσωπικότητα σε περίπτωση που εκλεγεις να εκπροσωπήσεις τον κόσμο που σε επέλεξε επάξια

Ανήκω στον Εθνικιστικό χώρο από την εφηβική μου ηλικία, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου να μην συμμετέχω στα κοινά αυτής της χώρας , από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου λοιπόν έβλεπα μόνο σήψη και παρακμή. Έβλεπα μία χώρα Αρίστων να κατακλύζεται από υποκριτές πολιτικάντηδες που το κύριο μέλημά τους ήταν ανέκαθεν πώς θα γεμίσουν τις τσέπες τους , τις κοιλιές τους και τις ξένες χώρες και μη με ακίνητα . Ακίνητα που θα έπρεπε να ήταν έργα για τον ελληνικό λαό. Η χώρα χρειάζεται νέους ανθρώπους με ιδέες και όραμα για να σπάσει την “πατροπαράδοτη” ασυδοσία που χρόνια τώρα προσέφεραν ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Είναι χρέος μου ως Ελληνίδα με ανιδιοτελή αγάπη προς το Έθνος να παλέψω για ότι φρόντισαν οι προαναφερόμενοι προδότες να λεηλατήσουν. 

Όσο περνάει από το δικό μας χέρι ,και με τη στήριξη του κόσμου δεν θα αφήσουμε κανέναν να συνεχίσει να μολύνει αυτόν τον τόπο με άθλιες διακυβερνήσεις και ανυπόστατα βουλεύματα. Τόσο εγώ όσο και το κόμμα Εθνικό Κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ είμαστε έτοιμοι να εκπροσωπήσουμε επάξια κάθε πολίτη αυτής της χώρας.

Επικεντρώνοντας την συζήτηση στην πόλη μας στην Καρδίτσα τι πιστεύεις ότι θα πρέπει να αλλάξει και πώς μπορεί το κόμμα Σπαρτιάτες με εκπροσώπηση ενός βουλευτή από την πόλη μέσα στο Κοινοβούλιο να βοηθήσει

Εάν κάθε εκλεγμένος βουλευτής της εκάστοτε περιοχής ενδιαφερόταν για τον τόπο του δεν θα αντιμετωπίζαμε τη σημερινή εξαθλίωση που επικρατεί και στην πόλη μας αλλά και σε πολλές άλλες. 

Η Καρδίτσα χρόνια τώρα αλλά ειδικότερα αυτή τη στιγμή οδεύει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα γιατί οι 4 βουλευτές που είχαν επιλεγεί από τους Καρδιτσιώτες πολίτες κύριος Τσιάρας, κύριος Κωτσός, κυρία Σκόνδρα της Νέας Δημοκρατίας και κύριος Λάππας του ΣΥΡΙΖΑ αγρόν ηγόραζαν όλα αυτά τα χρόνια .

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως έχουν πετύχει 0% ποσοστό ανάπτυξης.

Πρόκειται για μια σειρά πραγμάτων που θα πρέπει να αλλάξει , σίγουρα αν μας δοθεί η δύναμη από τον λαό να εκπροσωπήσουμε αυτή τη πόλη οι επιχορηγήσεις θα πηγαίνουν εκεί που οφείλουν να πάνε για την αξιοποίηση κάθε σπιθαμής γης και την ολοκληρωτική αλλαγή της πόλης.

Η πόλη μας έχει την τύχη να διαθέτει μια απαράμιλλη ομορφιά που με την κατάλληλη αξιοποίηση θα φέρει έσοδα σε όλους τους τομείς των επιχειρήσεων . Η λίμνη Πλαστήρα είναι μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ευρώπης και δυστυχώς είναι εντελώς εγκαταλελειμμένη και αναξιοποίητη όλα αυτά τα χρόνια .

Το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ έχει πρόγραμμα για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη διαβίωση κάθε πολίτη. Όσον αφορά την επιχειρηματικότητα , τη στήριξη του πρωτογενή τομέα και της αγροτικής παραγωγής.

Αυτή τη στιγμή βλέπουμε την Καρδίτσα ρημαγμένη, πολλά καταστήματα έχουν βάλει λουκέτα λόγω της ακρίβειας, των lockdown και της λαίλαπας που δημιούργησε η πανδημία. Ο κόσμος βιώνει μία πρωτόγνωρη κατάσταση, πολλοί καταστηματάρχες δουλεύουν μόνο για να πληρώνουν τις υποχρεώσεις και αρκετοί εξ αυτών σκέφτονται στο προσεχές μέλλον να βάλουν λουκέτο. Τι πρέπει να γίνει για να ανθίσει και πάλι η οικονομία της πόλης

Σαφέστατα , η Καρδίτσα είναι από τις πιο φτωχές πόλεις της Ελλάδος και αναρωτιέμαι οι εκλεγμένοι Καρδιτσιώτες βουλευτές που προαναφέρθησαν χρειάζονται κάποιο συγκεκριμένο κώδικα για να το καταλάβουν ?

Τα προβλήματα είναι πολλά , που θα μπορούσα να τα παραθέτω ένα , ένα για ώρες.

Να μιλήσουμε για την μηδαμινή ανάπτυξη πολλών ετών που έφτασε την πόλη στο τέλμα που είναι σήμερα? Να πούμε για τον Ιανό την καταστροφική πλημμύρα του 2020 όπου πέραν των θυμάτων που σκόρπισε , 100δες νοικοκυριά , καταστήματα και περιουσίες καταστράφηκαν ολοσχερώς?

Να πούμε προς ενημέρωση κάποιων ότι αντίστοιχη πλημμύρα έγινε ξανά το 1994 και τόσα χρόνια μετά δεν έχει ληφθεί μισό αντιπλημμυρικό μέτρο προστασίας και με την πρώτη βροχή η πόλη κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να ξανά πλημμυρίσει?

Ο Ιανός είχε πλήξει άπειρες επιχειρήσεις και έκτοτε αρκετά καταστήματα δεν κατάφεραν να ορθοποδήσουν ποτέ , με χαριστική βολή τα αείμνηστα συνεχόμενα lockdown . 

Ποιός να ξεχάσει εκείνα τα lockdown και τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας όπου ο ιός έβγαινε συγκεκριμένες ώρες και έπρεπε να καταστήματα να λειτουργούν συγκεκριμένες ώρες ή και καθόλου .

Η πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που βιώνει η πόλη μας αλλά και ολόκληρη η χώρα θα αλλάξει μόνο όταν εκλεγούν άνθρωποι που έχουν εθνική συνείδηση , άνθρωποι του μόχθου που αντιλαμβάνονται πως είναι να ζεις στην εξαθλίωση .

Όσο ο λαός επιτρέπει να εκλέγονται άνθρωποι πάμπλουτων οικογενειών που αντί να τους φτάνουν όσα έχουν, θέλουν κ άλλα, θέλουν και τα δικά σου, που δεν έχεις, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει τίποτα. 

Κλείνοντας θα θέλαμε να μας πεις αν σε περίπτωση εκλεγείς βουλευτής θα φέρεις ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας προς συζήτηση μέσα στο Κοινοβούλιο

Όπως προείπα αν κάθε εκλεγμένος βουλευτής νοιαζόταν και αγωνιζόταν για τον τόπο του η κατάσταση δεν θα ήταν όσο δραματική είναι σήμερα.

Αν οι κάτοικοι αυτής της πόλης μας στηρίξουν με την ψήφο τους δίνοντάς μας τη δύναμη να τους εκπροσωπήσουμε στο κοινοβούλιο θα πρέπει να είναι βέβαιοι πως δύο πράγματα επακολουθήσουν.

Το πρώτο είναι ότι θα τεθούν θέματα που αφορούν την αναβάθμιση της Καρδίτσας και δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι ότι όλοι όσοι ευθύνονται για αυτή την χρόνια αδράνεια και κατάντια του Έλληνα πολίτη να λογοδοτήσουν ως αρμόδιοι ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα της μίζας και της διαφθοράς που μαστίζει τη χώρα και την πόλη μας μετατρέποντας τους πολιτικούς μας σε μεγαλοκηφήνες σε βάρος του λαού.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως τα επόμενα χρόνια είναι τα χρόνια των Εθνικιστών.

Ως την τελική Νίκη για την εκπροσώπηση του λαού απ’άκρη  σ’άκρη αυτής της χώρας.

Υποψήφια βουλευτής Ν. Καρδίτσας Τέγα Όλγα Χριστίνα

Προηγούμενο άρθροΠαιδιά μουσουλμάνων στον Καναδά σκίζουν και πατούν σημαίες των πούστ#δων
Επόμενο άρθρο“Έσβησε” ακόμη ένας σπουδαίος Έλληνας – Ο Γιάννης Μαρκόπουλος δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας αφού άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.Η ΑΔΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΡΟΔΟΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤ@ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ , ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ,ΑΔΩΝΗ , ΒΟΡΙΔΗ..ΚΤΛ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ,ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΨΗΦΙΖΩ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ