«Η Ελληνική Λύση θέλει και μπορεί να είναι στην επόμενη Βουλή, η εθνική-κοινωνική αντιπολίτευση», αναφέρει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Ελληνικής Λύσης Παύλος Σαράκης.

Τονίζει πως «μόνον η «Ελληνική Λύση με τον Κυριάκο Βελόπουλο από τον πολιτικό μας χώρο, μπορεί να πετύχει ό,τι πέτυχε η κ. Τζόρτζια Μελόνι στην Ιταλία και ο Βίκτωρ Ορμπαν στην Ουγγαρία».

Στην περίπτωση που από τις κάλπες δεν υπάρξει η δυνατότητα σχηματισμού αυτοδύναμης Κυβέρνησης, ο κ. Σαράκης ξεκαθαρίζει πως στην Ελληνική Λύση «δεν συνεργαζόμαστε, δεν συναλλασσόμαστε με το υπάρχον διεφθαρμένο και ανήθικο πολιτικό σύστημα. Είμαστε πολέμιοί του».

Υποστηρίζει πως εάν υπάρξει ισχυρή αυτοδύναμη Κυβέρνηση «και ελλείψει σοβαρής αξιωματικής αντιπολίτευσης», αυτό «θα φέρει δεινά».

Ο κ. Σαράκης αποδίδει τα μικρά ποσοστά που έλαβαν στις προηγούμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ στο γεγονός ότι «οι ψηφοφόροι τους “γυρίζουν την πλάτη”, γιατί γνωρίζουν ότι με τις ανερμάτιστες ιδεοληψίες τους και τις πολιτικές τους πρακτικές “σάπισαν” την κοινωνία και αμαύρωσαν το δημόσιο βίο».

Σχετικά με την μικρότερη από την αναμενόμενη αύξηση του ποσοστού της Ελληνικής Λύσης ειδικά σε ορισμένες Περιφέρειες, ο υποψήφιος βουλευτής την αποδίδει «στον πόλεμο που μας γίνεται» και στο ότι το κόμμα του ήταν «εμφανώς αποκλεισμένο επικοινωνιακά από τους ολιγάρχες των ΜΜΕ κατ’ εντολή της κυβέρνησης της Ν.Δ». Δηλώνει όμως ότι αυτός «ο πόλεμος, που μας γίνεται, δεν μας λυγίζει αλλά μας πεισμώνει και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό του Έλληνα, της πατρίδας και της ορθοδοξίας. Οι θέσεις και οι ιδέες μας τους πονάνε και τους “τρελαίνουν”».

Προηγούμενο άρθροΠαραιτούνται στελέχη από το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Θέλει να κάνει βουλευτή τον γκόμενο της και πρώην ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση
Επόμενο άρθροΠαιδιά μουσουλμάνων στον Καναδά σκίζουν και πατούν σημαίες των πούστ#δων

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ