Σε ωμό εκβιασμό προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη από τη Ροδόπη, δίνοντας ένα δείγμα του τι θα ακολουθήσει με παντοδύναμη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ βρέθηκε σε χωριά της ορεινής Ροδόπης όπου συναντήθηκε με τους φορείς, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους κατοίκους της πόλης, ζητώντας τους ψήφο εμπιστοσύνης και εκφοβίζοντας τους ανέφερε: «Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς που έδινα μάχη με όλους αυτούς στην Αθήνα για διάφορα θέματα της μειονότητας, και αντ΄αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια είναι αυτά που σας λέω. Θέλω λοιπόν βοήθεια. Θέλω στήριξη», είπε απευθυνόμενη στους κατοίκους.

Η Ντόρα Μπακογιάννη συνέχισε λέγοντας «διότι, εάν εσείς δεν με στηρίξετε, εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω. Έτσι, ξεκάθαρα πράγματα». Διότι πώς να σας στηρίξω εγώ, όταν θα πάω στην Αθήνα και δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που την ξέρουν την μειονότητα και την αγαπούν, όπως την αγαπώ εγώ». Η ίδια ολοκληρώνοντας τον εκβιασμό υπογράμμισε: «Έφερα στα Χανιά 41%, που δεν έχουν ψηφίσει ποτέ ιστορικά της ΝΔ, ούτε ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός. Ψηφίζουν τα Χανιά και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Για αυτό ήρθα εδώ να περάσει το μήνυμα. Και πρέπει να περάσει το μήνυμα, ότι χρειαζόμαστε εμείς που κάθε φορά μιλάμε για την μειονότητα και κάθε φορά κυνηγάμε τα θέματα αυτά, χρειαζόμαστε στήριξη, διότι εάν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»

Προηγούμενο άρθροΤο Πνευματικό τον διώξατε… Τα λεφτά για την υγεία που αρπάξετε από τα ταμεία ανάκαμψης που πήγαν;
Επόμενο άρθροΘεωρούν τους Έλληνες ιθαγενείς – Ο Κοτζιάς των “Πρεσπών” μιλάει για υποχώρηση του Μητσοτάκη σε θέματα εθνικής κυριαρχίας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ