Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του Γιάννη Φλωρινιώτη σε ηλικία 76 ετών.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αντιμετώπιζε πρόβλημα με το οξυγόνο του από τότε που έκανε το τρίτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.

Μάλιστα, όπως είπε το τρίτο εμβόλιο τον διέλυσε, ενώ στο θέμα του εμβολιασμού του και στο πως τον επηρέασε, αναφέρθηκε και η κόρη του γνωστού τραγουδιστή στην εφημερίδα Espresso!

Η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε δηλώσεις για τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη. Όπως ανέφερε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό», έχει «τρομάξει» με τόσες απώλειες γύρω της.

«Τυχερός μες στην ατυχία του, με την ανακοπή. Έχω πάθει απλώς σοκ, με το θανατικό που έχει πέσει γύρω μου, δεν αντέχω άλλο. Πολύ θανατικό, δεν αντέχω», είπε χαρακτηριστικά.

“Έχω αγριευτεί με το θανατικό. Λυπάμαι φοβερά, δεν αντέχω άλλο” συμπλήρωσε κλείνοντας.

Πλέον υπάρχει έντονος προβληματισμός με τους συνεχείς θανάτους και απορία αν οι συνεχείς ξαφνικοί θάνατοι συνδέονται με τους εμβολιασμούς!!!

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζει και πουλάει τρέλα το Ευάκι! Δεν γνωρίζω πως βρέθηκαν τα χρήματα στο σπίτι μου – Καλά κάνεις αφού απευθύνεσαι στους μ@λάκες τους Έλληνες που τα πιστεύουν όλα
Επόμενο άρθροΣυμβόλαιο θανάτου για τον υπάλληλο του Αλαφούζου Βασίλη Ρουμπέτη – Μαφία παρακράτος προστασία μαγαζιών όπλα ναρκωτικά και άλλα τόσα με τον εφοπλιστή να μη γνωρίζει;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ