Τελικά με τον Μητσοτάκη υπάρχουν κάποιοι που ευημερούν. Είναι τα πάσης φύσεως golden boys που εν μέσω ενεργειακής και υγιειονομικής κρίσης εκτόξευσαν τις αποζημιώσεις τους με προκλητικό τρόπο. Τελευταίο παράδειγμα τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.

Όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στον όμιλο Επιχειρήσεων της εταιρίας Ελληνική Χρηματιστήρια Α.Ε., τα μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. αύξησαν τη συνολική τους αποζημίωση το 2022 κατά 97%. Ειδικότερα από 255.250 ευρώ το 2021 έλαβαν 502.750 ευρώ το 2022, ενώ το 2018 είχαν λάβει 30.690 ευρώ.

Την ίδια ώρα, η αύξηση των μισθών για το σύνολο των εργαζομένων του ομίλου, συμπεριλαμβανομένων και των ανώτερων και ανώτατων στελεχών ανήλθε σε 13,84%. Λεφτά υπάρχουν λοιπόν αλλά μόνο για τα golden boys.

Στο μεταξύ, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωση τους, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό. Ο πρόεδρος της ΕΧΑΕ, Γιώργος Χατζηνικολάου, καταγγέλλεται ότι «έκλεισε το μικρόφωνο» και «διέκοψε την τοποθέτηση του εκπροσώπου των εργαζομένων και μετόχου Βαγγέλη Ψειράκη όταν αναφέρθηκε στο διπλασιασμό των αποδοχών των μη εκτελεστικών μελών του ΔΣ».

Προηγούμενο άρθροΕδώ δεν υπάρχει κίνδυνος Δημόσιας Υγείας; Γιατί δεν παρεμβαίνουν οι Εισαγγελείς όπως στην πανδημία; Γιατί δεν διώκουν τους δολοφόνους των Ελλήνων;
Επόμενο άρθροΕίναι αδίστακτοι! Έστειλαν την Ντόρα που δήθεν έχει καρκίνο στο Νομό Ροδόπης για να τρομοκρατήσει τους κατοίκους και να τους επιπλήξει που δεν έβγαλαν πρώτη τη Νέα Δημοκρατία

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ