Ο Νίκος Κελερμενος, καρδιολόγος ο οποίος καταγόταν ζούσε και εργαζόταν στη Λιβαδειά πάμπολλες φορές στο παρελθόν είχε ειρωνευτεί τους ανεμβολίαστους σχετικά με τις απόψεις τις οποίες εξέφραζαν, αφού ο ίδιος δήλωνε φανατικός υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού και σε κάθε τοποθέτηση του ανέφερε τα οφέλη του σκευάσματος.

Ήταν Καρδιολόγος, Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1985. Ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία και μετεκπαιδεύτηκε στα Πανεπιστήμια Harvard της Βοστόνης και Washington του Saint Louis επί 2,5 έτη. Εργάσθηκε στην Καρδιολογική Κλινική και στο Αιμοδυναμικό τμήμα του 1ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών επί 6,5 έτη.

Τελικά χθες έφυγε από τη ζωή με αιφνίδιο τρόπο χωρίς κανένας να μπορεί να εξηγήσει την αιτία που προκάλεσε τον θάνατο του.

Έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στην κοινωνία της Λιβαδειάς αφού όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς συνέβη.

Προηγούμενο άρθροΤον πέταξαν εκτός ψηφοδελτίων τον βρωμι@ρη Πνευματικό – Λες και οι υπόλοιποι που έμειναν δεν είναι τέτοιοι
Επόμενο άρθροΝεκρός ο γιος του Αλκέτα Παναγούλια! Ήταν πλήρως εμβολιασμένος και χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας – Περιμένουμε να δούμε πότε οι εισαγγελείς θα ασκήσουν διώξεις

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ