Ανάρτηση έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας σχετικά με τον κύριο Νατσιό πρόεδρο του κόμματος ΝΙΚΗ:

Πολλά λέγονται αυτές τις ημέρες για το κόμμα – κομήτη του δασκαλάκου Νατσιού που θέλει να μπει στην βουλή.
Εγώ αυτό που ξέρω από προσωπική εμπειρία ο Νατσιος την περίοδο 2015 συμμετείχε στο κόμμα Ρίζες με επικεφαλής τον δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο,και παρόλο που ηταν στην διοικούσα επιτροπή κυριολεκτικά ήταν αφαντος.
Ουτε μια εμφάνιση,ουτε μια παρουσια ούτε μια ομιλία με πολιτική θέση και άποψη.
Μονο γύρναγε στις εκκλησίες και ακολουθούσε κατά πόδας..Μητροπολίτες με αστραφτερες Μερσεντές βγάζοντας χριστιανικούς λόγους.
Το 2018 όταν τον συνάντησα στο Κιλκίς με συνεργάτιδα μου,του κάναμε πρόταση να συμμετάσχει στο πολιτικό φορέα “Σπαρτιάτες”.
Επι έξι μήνες κρυβόταν σαν λαγός και δεν είχε το θάρρος να απαντήσει αντρίκια εάν δέχεται η όχι.
Η εντύπωση που αποκόμισα από αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι δεν έχει το θάρρος της γνώμης του,είναι κρυψίνους,και άσχετος με την πολιτική κατάσταση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Εν ολίγοις πιστεύω ότι είναι βαλτός και επικίνδυνος.

Προηγούμενο άρθροΤα κοριτσάκια σε πείραξαν Ιερώνυμε; Τα άλλα που κάνετε όλα εσείς τα παπαδαριά όταν φεύγετε από τις εκκλησίες δεν σε ενοχλούν; Ντροπή σου ξετσίπωτε
Επόμενο άρθροΠού ήσασταν τότε κύριε Νατσιό με τους κολλητούς σας Μητροπολίτες; Δείτε τον τρ@γόπαπα της Δωδώνης καρέ-καρέ να απωθεί με την πόρτα του πολυτελούς αυτοκινήτου του τους υγειονομικούς έξω από το υπουργείο Υγείας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ