Επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Εύα Καϊλή, καθώς αποφασίστηκε ότι θα μπορεί πλέον να συμμετέχει στις εργασίες του στο Στρασβούργο.

Το αίτημα της Εύας Καϊλή να συμμετέχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο μετέφερε στις βελγικές αρχές ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Παρών ήταν και ο συνεργάτης του κ. Σβεν Μαρί.

Ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε να πηγαίνει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο για τις εργασίες του ΕΚ και το αίτημα έγινε δεκτό. Επίσης το Συμβούλιο δέχθηκε ρητά ότι η κ. Καϊλή μπορεί να δίνει συνεντεύξεις στον Τύπο αλλά να μην έχει επαφή με τους εμπλεκόμενους μέσω των δηλώσεων στον Τύπο.

Πάντως, μένει να ξεκαθαρίσει η Εύα Καϊλή θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο.

Προηγούμενο άρθροΒρωμιά και σαπίλα! Το αυτοκίνητο του δολοφονημένου Ρουμπέτη ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο – Σκότωσε τον οπαδό του Παναθηναϊκού και ο καναλάρχης έκανε δουλειές μαζί του
Επόμενο άρθροΥπόθεση Τεμπονέρα: Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας δολοφονεί εν ψυχρώ τον Πατρινό καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα – Εκεί δεν υπήρχε πολιτική ευθύνη; Γιατί δεν μπήκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης φυλακή; (βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ