Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με τις ελλείψες ασθενοφόρων και προσωπικού στο ΕΚΑΒ. Ένα ακόμα συμβάν έλαβε χώρα στη Χίο, όπου δημοτικός σύμβουλος, σύμφωνα με το astraparis.gr , κατέρρευσε την ώρα της συνεδρίασης.

Ο Μάρκος Σκούφαλος, μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης από την αίθουσα του δημαρχείου στο νοσοκομείο της Χίου, όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία.

Την ώρα που μιλούσε για το θέμα της λειψυδρίας ξαφνικά είπε «δεν αισθάνομαι καλά», διέκοψε την ομιλία του, με τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να συνδράμουν σε βοήθεια όπως και ο γιατρός κ. Γιάννης Μαλαφής. Ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο, επειδή το ένα και μοναδικό της βάρδιας βρισκόταν σε άλλο περιστατικό στο Πυργί και εν συνεχεία στο Θολοποτάμι.

Δημοτικοί σύμβουλοι κατέβασαν από το δημαρχείο, πάνω σε καρέκλα τον κ. Σκούφαλο, τον έβαλαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και τον μετάφεραν στο νοσοκομείο Χίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έχει συνέλθει και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Προηγούμενο άρθροΦυλακισμένος, επικοινωνώντας με ένα καρτοτηλέφωνο και το άθλιο σύστημα τον τρέμει – Νέο μπλόκο στον Ηλία που ζήτησε να συμμετέχει στα κοινά χωρίς βουλευτική αποζημίωση
Επόμενο άρθροΘυσιάζει τους Έλληνες στο βωμό της ιδιωτικοποίησης των νοσοκομείων η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Πεθαίνουν σε όλη την επικράτεια άνθρωποι από την έλλειψη προσωπικού και ιατρικού εξοπλισμού

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ