Στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες μίλησε ο 17χρονος Δημήτρης, ο οποίος βρέθηκε στην Ακρόπολη με την παρέα του και βρέθηκε στο νοσοκομείο από έναν συνομήλικό του παραβατικό.

“Είχα πάει με την παρέα μου  Ακρόπολη και ήρθε ένα παιδί να μου ζητήσει τσιγάρο. Μου έβαλε το μαχαίρι στην πλάτη. Δύο φίλοι μου πανικοβλήθηκαν και έφυγαν. Εκείνος τρόμαξε και μου έβαλε πιο έντονα το μαχαίρι στο λαιμό. Σηκώθηκα αλλά με  είχε γραπώσει από το τσαντάκι. Με μαχαίρωσε στον λαιμό και στη συνέχεια έστριψε το μαχαίρι στην κοιλιά μου” είπε ο 17χρονος Δημήτρης στον Στέφανο Χίο και πρόσθεσε:

“Δεν ξέρω αν ήθελε να ληστέψει. Ηθελε να σκοτώσει. Έτσι πιστεύω. Το τσαντάκι το πέταξε. Νοσηλεύτηκα για δύο εβδομάδες και συνέχισα θεραπεία από το σπίτι”.

Ο νεαρός που μαχαίρωσε και έστειλε ένα βήμα πριν τον θάνατο τον Δημήτρη, σύμφωνα με τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο “είχε συλληφθεί για παρόμοιες υποθέσεις και παραμένει ελεύθερος”.

Ο Δημήτρης μπορεί να ξεπέρασε το θέμα υγείας μετά από νοσηλεία δύο εβδομάδων στο νοσοκομείο και στη συνέχεια σπίτι του, όμως και πάλι χάρη σε ένα κράτος μπ#υρδ@λο, χάνει τα όνειρά του.

Όπως είπε στον Στέφανο Χίο ήθελε να δώσει Πανελλήνιες για να περάσει ΤΕΦΑΑ. Δεν μπόρεσε όμως, να το κάνει γιατί δεν υπάρχει κάποια διάταξη που να καλύπτει εξαιρετικές περιπτώσεις.

“Έχουμε ζητήσει ακρόαση από τον Υπουργό με τη μητέρα του” είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος που πρόσθεσε: “Το Υπουργείο λέει ότι δεν προβλέπεται κάποια ρύθμιση. Θέλει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα αλλά του το στερούν. Πώς γίνεται να του καταστρέφει τα όνειρα η πολιτεία, αφήνοντας ελεύθερο παραβατικό παιδί. Πώς γίνεται να νομοθετούν για σεισμοπαθείς και δικούς τους ανθρώπους και δεν υπάρχει μέριμνα για αυτό το παιδί. Τον αναγκάζουν να χάσει ένα χρόνο από τη ζωή του γιατί κάποιος παραβατικός τον… μαχαίρωσε! Θα καταθέσω αγωγή εναντίον του κράτους για τις παραλείψεις”.

Προηγούμενο άρθροΝεκροί παντού με τους δολοφόνους που κυβερνάνε – Τουρίστρια από τη Ρουμανία χάνει τις αισθήσεις της από την γνωστή αιτία και πεθαίνει λόγω αργοπορίας του ΕΚΑΒ
Επόμενο άρθροΠέφτουν κάτω σαν τα “κοτόπουλα” από τα εμβόλια της σωτηρίας! Νεκρός από ανακοπή καρδιάς οπαδός του Ολυμπιακού στον Βόλο – Αφήνει ορφανό ένα μικρό παιδάκι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ