Ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε μιλώντας στο Action 24 ότι προτεραιότητα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε η οικονομία υποστηρίζοντας πως δεν μπορείς να φτιάξεις την υγεία αν δεν έχεις λεφτά, άρα προηγείται η οικονομία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι η υγεία έμεινε πίσω γιατί η οικονομία είχε προτεραιότητα, όμως ο γαλάζιος υποψήφιος βουλευτής τοποθετήθηκε λες και τα νοικοκυριά δεν έχουν σαρωθεί από την ακρίβεια επί διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τις τραγικές ελλείψεις στο ΕΣΥ είπε ότι «η χώρα είχε πολλά προβλήματα, το πρώτο ήταν η οικονομία. Δεν μπορείς να φτιάξεις την υγεία άμα δεν έχεις λεφτά. Όλα στη ζωή έχουν μια λογική. Πρώτα πρέπει να έχεις λεφτά. Αυτό κάναμε, φτιάξαμε την οικονομία κι έχουμε τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη. Τώρα που έχουμε πλεόνασμα χρημάτων, πάμε στο δεύτερο. Δεύτερο πράγματι είναι το ζήτημα της Υγείας. Να πας να φτιάξεις ένα σύστημα υγείας χωρίς λεφτά, γίνεται; Δεν γίνεται».

Προηγούμενο άρθροΔείτε τις δηλώσεις του Νίκου Αντωνιάδη έξω από το Δικαστικό Μέγαρο σχετικά με την δίκη των υγειονομικών βασανιστών
Επόμενο άρθροΤο ECDC και ο ΕΜΑ παροτρύνουν να εμβολιαστούν το φθινόπωρο οι άνω των 60 και οι έγκυες γυναίκες! Δεν θέλουν να αφήσουν κανέναν να ζήσει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ