Δύσκολες ώρες για μια έγκυο γυναίκα η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο στην Μύκονο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Στο κέντρο υγείας του νησιού όπου αρχικά εισήχθη, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε νοσοκομείο της Αθήνας, και έτσι στήθηκε αεροδιακομιδή με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας. Η συνδρομή της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της Ομάδας Ζήτα Θεσσαλονίκης -μέλη της οποίας βρίσκονται με απόσπαση στο νησί- ήταν πολύτιμη προκειμένου η τραυματίας να μεταφερθεί γρήγορα και με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Μυκόνου.

Η βοήθεια που πρόσφερε η Αστυνομία στην αερομεταφορά της εγκύου αλλά και οι εκτεταμένοι έλεγχοι που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα σε περιπτώσεις αυθαιρεσιών δόμησης και παραβίασης ωραρίου ή ηχορύπανσης από κέντρα διασκέδασης, φανερώνουν τον επαγγελματισμό, την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα που ενεργούν πλέον οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Μυκόνου.

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Φλωρινιώτης: Με διέλυσε το εμβόλιο έχω σοβαρά προβλήματα υγείας από τη στιγμή που προχώρησαν στην ιατρική πράξη (βίντεο)
Επόμενο άρθροΘα μείνουν μόνο οι Πακιστανοί στο τέλος στην Ελλάδα! Ακόμη ένα παλικάρι νεκρό στην άσφαλτο στην επαρχιακή οδό Ανδραβίδας-Κυλλήνης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ