«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς, έτσι όπως διαμορφώθηκαν στην προηγούμενη κάλπη», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

«Λάβαμε το μήνυμα που έστειλε ο κόσμος και προσπαθούμε να μιλήσουμε διαφορετικά μαζί του. Στον δρόμο για τις δεύτερες εκλογές, θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να πείσουμε τους πολίτες να εμπιστευτούν τον ΣΥΡΙΖΑ, να εμπιστευτούν το πρόγραμμά μας», σημείωσε στον «ΣΚΑΪ» και πρόσθεσε: «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θέλει να εφαρμόσει μια πολιτική που δίνει ανάσα στην πλειοψηφία της κοινωνίας».

Όσον αφορά στη δήλωση Σκέρτσου σχετικά με το debate, έκανε λόγο για πισωγύρισμα Μητσοτάκη: «ο κ. Σκέρτσος είπε ότι δεν θέλει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης να προσέλθουν σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση και να έχουν ένα ζωντανό διάλογο μπροστά στους πολίτες, οι οποίοι θα κληθούν να αποφασίσουν για το ποιοι θα μας κυβερνήσουν και με τι πολιτική».

«Ο κ. Μητσοτάκης, πριν την πρώτη κάλπη, είχε δηλώσει ότι στις δεύτερες εκλογές θα πάμε με debate μεταξύ των δύο αρχηγών. Αυτό τώρα το παίρνει πίσω», είπε η Πόπη Τσαπανίδου. «Κι αυτό παρά το γεγονός ότι έχουμε μια καινούρια εκλογική αναμέτρηση και, όπως λένε συνεχώς και οι ίδιοι, οι κάλπες το πρωί της 25ης Ιουνίου θα είναι άδειες», πρόσθεσε.

«Γιατί αρνούνται να πάμε τα προγράμματά μας σε όποιον ανεξάρτητο φορέα επιθυμούν για να τα κοστολογήσει και στη συνέχεια Τσίπρας και Μητσοτάκης να πάνε σε debate;», ανέφερε, παραπέμποντας στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα.

«Είδαμε πριν τις προηγούμενες εκλογές, τον κ. Σκέρτσο να κουνά στην τηλεόραση ένα χαρτί, λέγοντας ότι πρόκειται –δήθεν- για κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και μάλιστα ότι είναι –τελική τιμή- στα 80 δισ…». «Το χαρτί αυτό που κρατούσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ ήταν ψεύτικο, ήταν πλαστό. Και το επιβεβαίωσε χθες ο κ. Βορίδης, λέγοντας, σε τηλεοπτική συνέντευξη, ότι το ΓΛΚ δεν έχει νόμιμη αρμοδιότητα να κοστολογεί προεκλογικά τα προγράμματα των κομμάτων», τόνισε η Πόπη Τσαπανίδου.

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτο! Στην Ελβετία κάνουν αεροδιακομιδή μιας αγελάδας με σπασμένο πόδι και στην Ελλάδα πεθαίνει κόσμος πάνω στις καρότσες αγροτικών
Επόμενο άρθροΕικόνες διάλυσης στο Νοσοκομείο της Κω! Χωρίς τα απαραίτητα ιατρικά εφόδια δίνουν μάχη καθημερινά οι γιατροί να σώσουν τον κόσμο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ