Δυναμικά επανέρχεται στο προσκήνιο η υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό μετά τις 8 νέες συλλήψεις που σημειώθηκαν στο διάστημα των πρώτων δύο ημερών του Ιουνίου.

Οι νέες συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 1/6, και αφορούσαν επτά ακόμη άντρες, δύο Έλληνες και πέντε ξένης καταγωγής. Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 48 και 21 ετών, δύο Πακιστανούς, 52 και 36 ετών, δύο Μπαγκλαντεσιανούς, ηλικίας 44 και 28 ετών και έναν 47χρονο Αλβανό ο οποίος, μάλιστα, είχε και πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει το κορίτσι. Την επομένη, 2/6, ακόμα ένα άτομο συνελήφθη. Ο λόγος για έναν 48χρονο από το Μπανγκλαντές.

Από τους 30, πλέον, συλληφθέντες ο ένας είναι φυσικά ο προφυλακισμένος για μαστροπεία και βιασμό, Ηλίας Μίχος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη. Παράλληλα ανάμεσα στα ονόματα των συλληφθέντων βρίσκεται και η μητέρα της 12χρονης, ενώ οι υπόλοιπες 28 συλλήψεις αφορούν σε άνδρες που φέρονται να βίασαν το παιδί έναντι αμοιβής.

Προηγούμενο άρθροΕσύ Έλληνα φάε μακαρόνια Μαράτα – 3.000 ευρώ παίρνει ο υπάλληλος της Βουλής που αλλάζει τα νερά στους κοπρίτες
Επόμενο άρθροΘα πληρώσουν και για αυτά! Εκτοξεύτηκε η παιδική βία από την περίοδο των εγκλεισμών και των lockdown – Κατέστρεψαν τα παιδιά των Ελλήνων οι εθνικοί προδότες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ