Στη Στουτγάρδη της Γερμανίας όπου ζούσε εδώ και χρόνια, άφησε την τελευταία τους πνοή ο Τρικαλινός Γιάννης Ζολώτας. Ο Γιάννης Ζολώτας γεννήθηκε στα Τρίκαλα και σπούδασε δασολόγος στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια τένις στην Αγγλία και έγινε προπονητής, αφού πρώτα υπήρξε ο ίδιος αθλητής με πολύ καλές αποδόσεις. Άνοιξε δική του σχολή. Οι αθλητές του, οι περισσότεροι, είχαν πολλές επιτυχίες.

Σαν δασολόγος και εργολήπτης σε έργα πρασίνου, εκτός των άλλων, έφτιαξε τις δεντροφυτεύσεις στον Μακρύγιαλο Πιερίας και σε ένα μεγάλο μέρος του Ληθαίου Ποταμού στα Τρίκαλα.

Υπήρξε επιτυχημένος επιχειρηματίας στο Βουκουρέστι. Απέκτησε 5 παιδιά-4 κορίτσια και ένα αγόρι- από δύο γάμους. Η μεγάλη του αγάπη υπήρξε το τραγούδι. Συνέθεσε και μερικά τραγούδια. Ένα ποίημα της αδελφής του Ελίζας Ζολώτα, μελοποιημένο από τον Χρήστο Γιαννόπουλο και τίτλο “Ο Σύγχρονος Οδυσσέας” το τραγούδησε με πολλή επιτυχία σε cd του Χ. Γιαννόπουλου.

Τα τελευταία 7 χρόνια ζούσε στη Στουτγάρδη μαζί με τα 2 μικρότερα παιδιά του.

Προηγούμενο άρθροΘέλησε να κρατήσει τη θέση του και προχώρησε στην ιατρική πράξη – Έπαθε ανακοπή καρδιάς μέσα στη θάλασσα γιατρός της χειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας
Επόμενο άρθροΌλοι “δαγκωτό” Κυριάκο! Τα funds ορμάνε σε σπίτι μητέρας στο οποίο κατοικεί με το παιδί της το οποίο έχει ειδικές ανάγκες – Αγανακτισμένοι οι γείτονες μπαίνουν μπροστά για να σώσουν τον πλειστηριασμό

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ