Σοκ έχει προκαλέσει στην Βέροια η τραγική είδηση του θανάτου ενός παιδιού μόλις 4,5 ετών που άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του.
Οι γονείς του παιδιού ήταν οι πρώτοι που περίπου στις 7 το πρωί της Παρασκευής αντιλήφθηκαν ότι το κορίτσι δεν είχε αναπνευστική λειτουργία και κάλεσαν ασθενοφόρο.

Oι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας ξεκίνησαν αμέσως ΚΑΡΠΑ την οποία συνέχισαν μέχρι το ασθενοφόρο να φτάσει στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Εκεί όλοι οι γιατροί έπεσαν επάνω στο παιδί κάνοντας υπερπάνθρωπες προσπάθειες, για αρκετή ώρα, να το επαναφέρουν. Το κοριτσάκι διασωληνώθηκε αλλά δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Προηγούμενο άρθροΌλοι “δαγκωτό” Κυριάκο! Τα funds ορμάνε σε σπίτι μητέρας στο οποίο κατοικεί με το παιδί της το οποίο έχει ειδικές ανάγκες – Αγανακτισμένοι οι γείτονες μπαίνουν μπροστά για να σώσουν τον πλειστηριασμό
Επόμενο άρθροΣε μία άλλη χώρα θα ήταν φυλακή – Θα έρχονται συνέχεια πανδημίες από δω και πέρα λέει ο υπάλληλος του Βαρδινογιάννη Γκίκας Μαγιορκίνης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ